codename47 написа:евала, ние минахме от там преди 3 седмици и след минералните извори пътеката изчезна и се наложи носене директно нагоре през 1 улей до широкият път само че след това поради ограниченото време с което разполагахме завихме надолу по пътя, който ни отведе до изоставените военни бункери за които ти разправях. В крайна сметка пак излязохме на дяволския мост но голямото дърво не го видяхме
bokichaa написа:Важно, че сте трасирали...и храсталясали..![]()
Ние нищо не трасирахме и не храсталясахме,
но се разходихме доволно лежерно, дори успяхме /имахме късмета/, да минем между капките...
..Е! накрая малко ни преръси, но не беше страховито..
Поздрави и до скоро.
Reactor написа:Ейиии,нема такова каране.![]()
Искам да благодаря първо на Landshark,codename47,Велислава,...... и Драго ..................
Reactor написа:Това днес беше невероятно:
Ханче Брезите-->махала Елата-->м. Турмачка-->с.Г.Окол-->с.Д.Окол-->х. Брезите--> ~52km.
Тъмен страховит облак ни преследваше неотлъчно,но така и не посмя да ни полее.
Но пък за сметка на това,калта и тресавищата не ни пожалиха.С присъщата Мамутска упоритост,ние не им се дадохме![]()
Истината е изразена най ясно в последната снимка
снимки:bokicha
hitar_potter написа:Това ли ще е маршрута за 24 май? Колко стръмно беше най-стръмното изкачване? Имаше ли технични участъци? Щото на мен са ми забранени всякакви инцидентни стъпвания в/у крака и секви по-сериозни подрусвания. Много ми се иска да дойда на 24ти ама се притеснявам.... И май по-скоро клоня към това да не дойда
Reactor написа:Там просто си покарахме за тренировка.За 24-ти,довечера по късно вече ще има тема
Reactor написа:hitar_potter написа:Това ли ще е маршрута за 24 май? Колко стръмно беше най-стръмното изкачване? Имаше ли технични участъци? Щото на мен са ми забранени всякакви инцидентни стъпвания в/у крака и секви по-сериозни подрусвания. Много ми се иска да дойда на 24ти ама се притеснявам.... И май по-скоро клоня към това да не дойда
Не,няма да е това.![]()
Там просто си покарахме за тренировка.За 24-ти,довечера по късно вече ще има тема
RedHawk написа:Пак сте били на много красиво място.![]()
Като гледам и времето е било добро.
А беше ли жега при вас?
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта