Това е невиждан прецедент!dibo92 написа:За малко да забравя:Пред сервиза на Веломания на центъра по хигиена имаше няколко момчета с колела.
Това е невиждан прецедент!dibo92 написа:За малко да забравя:Пред сервиза на Веломания на центъра по хигиена имаше няколко момчета с колела.
Antares написа:Това е невиждан прецедент!dibo92 написа:Пред сервиза на Веломания на центъра по хигиена имаше няколко момчета с колела.

Alpina написа:В Надежда 3, няма да казвам покрай кой блок, преди около час и малко видях няколко човека да умуват ако не се лъжа над IH 7point? Та заблудил ли съм се или не
biker_bg написа:Днес на адрес кв. Илинден, на ул. "Тодораки Пешев", бл. 114А от магазина на Пацо профуча покрай мен един със червен октан без каска със шапкада си признава кой е !!! аз бях със едно момче без колела носех една капла за центриране
Antares написа:Това е невиждан прецедент!dibo92 написа:За малко да забравя:Пред сервиза на Веломания на центъра по хигиена имаше няколко момчета с колела.
aiako написа:4-РИМА В ЗАПАДЕН ПАРК ПРАВИХА ДРАГ НА ПРАВАТА
П.С. СОРИ ЗА КАПСА АМА СЕ Е РАЗВАЛИЛА КОПЧЕТИЯТА...
korny написа:Днес към 12ч. по пътя за колелото на автобус No.63 се разминахме с колега колоездач, погледнахем се, махнахме си, ама не погледнах с какво колело беше защото малко бързичко се разминахме
dibo92 написа:aiako написа:4-РИМА В ЗАПАДЕН ПАРК ПРАВИХА ДРАГ НА ПРАВАТА
П.С. СОРИ ЗА КАПСА АМА СЕ Е РАЗВАЛИЛА КОПЧЕТИЯТА...
Ако знаеш днес колко хора бяхме в парка...
ПП: Имаше и 2 bike girls.Ако пишат тук да се представят.![]()
А otka4al4o к'ви им ги замисляше...![]()
azsa-bachinito написа:korny написа:Днес към 12ч. по пътя за колелото на автобус No.63 се разминахме с колега колоездач, погледнахем се, махнахме си, ама не погледнах с какво колело беше защото малко бързичко се разминахме
Това да не е над Бояна. Твое ляво имаше едни гаражи?
dembi написа:Днеска всички федерални точно до Френската гимназия, към 6:30 - 6:45
май каската беше такава
O.K написа:току-що в жк.Дружба 2 до бл.258 /до кафето на Вальо/ момче с черен fullface 661 закачен на кормилото и меко колело с еднокоронна вилка май АМ, но не съм сигурен. Ако пишеш тук пиши едно ЛС да се разберем да покараме някой пътмай каската беше такава
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта