от pibsi » Вто Апр 28, 2009 12:43 am
Може и да ме уплюят, но все пак ...
Аз в момента съм с Рамка РАМ ХТ3 с вилка Рок Шокс Тора 289 - рамката ДЪРЖИ на бой, карал съм я по не толкова тежки трасета за повечето фрийрайдъри, но смятам, че като за начинаещ е добре : Драгалево и Симеоновската .
Аз съм 75 килограма (като се меря гол като пушка, тоест с екипировка и всичко ставам 80 +)
Вариянтите, които ти препоръчвам е да вземеш
РАМ ХТ3 - Една все още нова и недоказала се на българския пазар рамка, но лично ти гарантирам , че държи .
РАМ ХТ2 - Една вече доказала се рамка, за която се говори, че издържи нечовешки натоварвания .
Скот-а който ти препоръчаха също не е лош, но вземеш ли РАМ-овете в комбинация с ТОРА-та, хем ще имаш една достатъчно здрава рамка, хем ще имаш и достатъчно пари за спирачки, препоръчвам ти Джуси 5, и оттам нататък, каплите както ти препоръчаха МАД-ове евентуално или ако излезне нещо в "Пазар-а"
Кормило, лапа Хъсфелт - Здрави и не толкова скъпи, курбели евентуално Хъсфелт - (за 100 лева имаше едни в райдспот )или Блейз .
Скорости, зависи колко пари ти останат, но СРАМ Х5 ще ти свършат повече от перфектна работа .
Гуми Максис Минион 2,35 .
Е това беше от мен, надявам се окомплектовката да ти хареса .