супер и браво за инициативата, ама тая цена от 20 лева нещо не ми се връзва на мен лично!
stfn написа:супер и браво за инициативата, ама тая цена от 20 лева нещо не ми се връзва на мен лично!
CrZ написа:Jump the bag се отменя. Засилката едва ли ще изсъхне до утре сутринта а и прогнозите поне до обяд не са обещаващи. Сменяме датата на 10-ти май , тоест уикенда след Сопот.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
dimochito написа:имам няколко въпроса
1. За хора които не практикуват скачане (не са умели..) има ли някакви защити (най-вече пропускане на възглавницата) или като се скочи като хората се пада нейде в средата на възглавницата
2. Ще има ли намаление в цената, ако не се скача целия ден (примерно когато остават ~1-2 часа до спадане на възглавницата)
3. Освен в София обмисля ли се посещаване и на други големи градове (визирам най-вече Пловдив)
4. Просто от любопитство - Как се слиза от това чудо? Изглежда трудно
-=[V@N10*P!4A]=- написа:Искам да попитам, тези които ще ходят какъв транспорт ще ползват?
Има ли някакъв градски транспорт от центъра, ако ще и с прекачване?
-=[V@N10*P!4A]=- написа:Искам да попитам, тези които ще ходят какъв транспорт ще ползват?
Има ли някакъв градски транспорт от центъра, ако ще и с прекачване?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта