DstupidBastarD написа:Нормално карам 95-100, а максимално сигурно съм дигал 145-150, ма никак не съм сигурен в последното.
neo92 написа:..
madsnake написа:Имам някакво измамно (или не) чувство, че на хората тук не им се вярва за каданса на Т.К. Ходете покарайте малко с него тогаз
Абе и на мен ми е силно любопитно как може да завърта човек по около два и половина до почти три в пикови моменти оборота в секунда, и да ме пита не ми ли е студено с фанелка и яке на 10+ градуса... Аз при такива температури карам с ветровка само от алчност... да не си давам потта на вятъраbikerider написа:@DSB: Баце, като пълен лаик на шосето ми е пределно любопитно: не прегряваш ли с такъв каданс? Или той не е постоянен, а само пиков?
Митко Ruse написа:Модата на каданса сега каква е не знам.След победите на Амстронг на часовниците на изкачване бе висок каданс.Амстронг изкачваше на 110об/мин.След това Шумахер направи едни часовници с доста нисък каданс/като и Улрих/ та според мен това което кара Т.К. много добре.Предпочитам да се кара на каданс защото по не се натоварват колената и закисляват мускулите.
marsa написа:Абе и на мен ми е силно любопитно как може да завърта човек по около два и половина до почти три в пикови моменти оборота в секунда, и да ме пита не ми ли е студено с фанелка и яке на 10+ градуса... Аз при такива температури карам с ветровка само от алчност... да не си давам потта на вятъраbikerider написа:@DSB: Баце, като пълен лаик на шосето ми е пределно любопитно: не прегряваш ли с такъв каданс? Или той не е постоянен, а само пиков?![]()
Каданс... не съм ползвал такова устройство, но по принцип си падам винаги по голямата плоча, дори с цената на каране на педали и т.н. съмнявам се средно да въртя с "големи" обороти, нямам идея.
bikerider написа:@DSB: Баце, като пълен лаик на шосето ми е пределно любопитно: не прегряваш ли с такъв каданс? Или той не е постоянен, а само пиков?
bikerider написа:@DSB: Баце, като пълен лаик на шосето ми е пределно любопитно: не прегряваш ли с такъв каданс? Или той не е постоянен, а само пиков?
Митко Ruse написа: ... но никаде не съм чел да се препоръчва да се кара с каданс спрямо мощноста.
DstupidBastarD написа:Добре, баце, има ли некъде да наложим данни за скоростта на таа графика, та да видим добре как са корелациите. В крайна сметка, най-важно у колоезденето е, да караш бърже.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта