Весело крос-кръчми, утре по сингъл трака на Локорско.
Който смогне - утре 12.00 на центъра на Локорско.

contty написа:Да, имаше състезание по лека атлетика, което не ни попречи на нищо, но JD ще разказва.

. След кратка схватка с лентите, които бяха сложени заради състезанието (и една от които успях да скъсам с раницата). Както и да е - на площада погледахме вече свършващия лекоатлетически маратон, след което тръгнахме да катерим нагоре, но се оказа, че на contty предната гума е спукана. Моя милост извади repair kit-а, обаче се оказа, че тя кара с френски винтили... Добре че беше едно от местните хлапета, което спаси положението като донесе помпа, съвместима с въпросния френски винтил. След неособенно краткия питстоп - следваше обичайното за Локорско качване/бутане до началото на сингъл трак пътека и лежерно (и бързичко де.... тая пътека все по-бързо я пускам) спускане до селото.
. След кратка схватка с лентите, които бяха сложени заради състезанието (и една от които успях да скъсам с раницата). Както и да е - на площада погледахме вече свършващия лекоатлетически маратон, след което тръгнахме да катерим нагоре, но се оказа, че на contty предната гума е спукана. Моя милост извади repair kit-а, обаче се оказа, че тя кара с френски винтили... Добре че беше едно от местните хлапета, което спаси положението като донесе помпа, съвместима с въпросния френски винтил. След неособенно краткия питстоп - следваше обичайното за Локорско качване/бутане до началото на сингъл трак пътека и лежерно (и бързичко де.... тая пътека все по-бързо я пускам) спускане до селото.

zikzuk написа:Както и ситуацията с радиостанциите горе, където се разделяха уж пътищата!!!

няма такова подсигуряване за 20 метра!!! ( майка ми дойде да пита кво става, че така се смея)
  няма такова подсигуряване за 20 метра!!! ( майка ми дойде да пита кво става, че така се смея)  

!
 !   

contty написа:zikzuk написа:Както и ситуацията с радиостанциите горе, където се разделяха уж пътищата!!!
такова подсигуряване за 20 метра!!!

Вероятността да се загубя беше наистина голяма!!!
 Вероятността да се загубя беше наистина голяма!!!
zikzuk написа:Любимата ми реплика беше - "На contty винтилът и е френски!"

contty написа:Имате бири и сладоледи от мен.

jd написа:contty написа:Имате бири и сладоледи от мен.
В сряда, в 1516

mastermisho написа:jd написа:contty написа:Имате бири и сладоледи от мен.
В сряда, в 1516
там има ли сладоледец ??

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта