Pirate написа:Аз тръгнах, но ми се стори, че към центъра може да вали и се върнах. Дано не ви навали!
zikzuk написа:Кога и къде е срещата,
тая вечер едва ли,
ама по принцип ме кефи идеята!![]()
![]()
нещо за езерото с лилиите прочетох!
papi007 написа:На 22-ри май, петък, 22:15часът на Ариана. Вземете си дебелички дрехи и раници. Маршрутът е с крайна точка Момина скала, да изпонасядаме по пейките. Дрехите са ви нужни по ясни причини - да няма умрели от студ. За това вземайте повечко! А раниците са ви нужни заради дрехите, както и за да ми помогнете с превоза на бирата и някое друго мезе, с което мисля да ви почерпя. Причината? Тя е че на 21-ви май имам рожден ден! Всеки е добре дошъл, НО няма да го обръщаме на пиянско събиране, защото все пак трябва да се приберем весели, но също живи и здрави!!! МП3 плеър имам , но нямам колонки, които неизискват 220волтов ток, така че ще се радвам ако някой може и с това да помогне някак...
Ако времето реши да прави мръсно пък, ще импровизираме някак.
Ако някой има предложения, нека пише тук или на лично съобщение
Best wishes, papi007
Mushies написа:На мен повече ми прилича на чист газърлък.. и то от онзи, "голфаджийския" газърлък!:
AviMC написа:Е хора,аве защо не постнахте на коя дата се събиратеИмам огромно желание с приятел да направим нощно каране!Оставете следващият път ден и час както и място на сбора.Не бъдете егоисти
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта