Сезон 2009 - Шосейно колоездене

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Сезон 2009 - Шосейно колоездене

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 01, 2009 7:32 pm

sportacus написа:
brumbar написа:обичам да си карам за кеф, а ако междувремено успея да бия и на състезание - кефа ще е още по-голям :D

:agree:
Важно е душата да е пълна!

Абе, и златните медали са си важни! :^:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 01, 2009 7:35 pm

Grash написа:Бацета, за тая седмица някакви планове за каране имате ли? Аз събота ще съм на работа, но ще мога да си взема почивка някой ден през седмицата евентуално, само кажете кога да бъде :)

Разбира се, че имаме планове, баце, но предвид променените ни приоритети към каране на "часовници", жулим предимно посока Вакарел. Вчера, днес, утре сигурно пак там ше караме при нормално сухо време. Иначе, аз у четвъртък (най-вероятно) ше палим гуметата на Мозеру към вилата и ако до края на месеца не свалим тамошния рекорд (лично мой, щото само аз съм карал там) под 27:30, нема ... ъъъ, абе нема опция да не го свалим и тва си е!!! :smash:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sportacus » Пон Юни 01, 2009 7:41 pm

DstupidBastarD написа:Абе, и златните медали са си важни! :^:

Баце нали знаеш че у колата имам една дузина медали .......... :rofl: тях ги раздавам и за добро поведение само .... :rofl:
Аватар
sportacus

Рейтинг: 2000

Мнениеот Grash » Пон Юни 01, 2009 7:42 pm

Много сте се зарибили нещо... къде отиде карането за удоволствие и тн... И аз редовно си карам към Бонсови Поляни, вече и Копитото... не става въпрос за такива карания... особенно вмирисания Вакарел... говоря за някоя по-голяма, живописна и интересна обиколчица... както и да е, аз мисля поне един Петрохан, ако не друго да карам в четвъртък или петък... ако има навити да казват, също така да кажат и кой от двата дни им е по-удобен :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Пон Юни 01, 2009 7:51 pm

Grash написа:четвъртък или петък... ако има навити да казват, също така да кажат и кой от двата дни им е по-удобен :beer:
Баце, мога Петък (преди нощна - в най- добра кондиция съм), Събота (след нощна (сигурно ще пропусна, ти нали си на работа)), Неделя - свободен като птичка (ще има сериозно е-пич-но каране).
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 01, 2009 7:52 pm

Петрохан (в комплект с Миланово) ми се вижда напълно осъществима оферта за четвъртъка, баце. Ако е свесно времето, тръгваме нататъка, качваме Петрохан и аз си продължавам към Миланово и вилата, вие ше си решавате как се връщате. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Пон Юни 01, 2009 9:34 pm

Аз мога и двата дена, мога и в неделя също да карам. Ако баце Т.К. може да ходи към вилата в петък, може направо така да го изиграем :idea:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Вто Юни 02, 2009 12:28 am

Grash написа:Аз мога и двата дена, мога и в неделя също да карам. Ако баце Т.К. може да ходи към вилата в петък, може направо така да го изиграем :idea:
Той май иска Четвъртък да ходи към Искрец. А ти нали единия ден трябва да си избереш от двата? Или можеш и двата? Викам Неделя да караме с теб задължително (или ако сме повече - още по- добре), пък за Четвъртък-Петък - както си избереш ;)

П-с: Днес карах само 2-3 км. със закачени крака и се пребих само веднъж - когато спрях окончателно пред блока и си откачих единия крак, а се наведох на другата страна :D То било гот, оказа се че на место където се движа с 30, направих 45 с лекота и имаше мегдан за още, много повече сила може да се придава, но се усеща и различното усилие, абе ебаси кефа.
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юни 02, 2009 6:21 am

Grash написа:Аз мога и двата дена, мога и в неделя също да карам. Ако баце Т.К. може да ходи към вилата в петък, може направо така да го изиграем :idea:

Не, баце, по-скоро бих отишъл у сряда, отколкото у петъка. Се пак, ограда има да се прави, а и требва да се върна за изборите у неделя. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Сря Юни 03, 2009 9:08 am

Бацета аз реших у петъка да карам, евентуално Петрохан, или ако ми хрумне нещо друго. По всяка вероятност ще мога да карам и в неделя. Който има желание е добре дошъл да се включи, баце marsa ако имаш някакви други предложения за маршрут, споделяй :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Сря Юни 03, 2009 10:12 am

Grash написа:Бацета аз реших у петъка да карам, евентуално Петрохан, или ако ми хрумне нещо друго. По всяка вероятност ще мога да карам и в неделя. Който има желание е добре дошъл да се включи, баце marsa ако имаш някакви други предложения за маршрут, споделяй :beer:
Баце, Петрохан звучи вълшебно, а още по- вълшебно ми звучи като си представя връщане през Върпец и към Своге, едно дефиле да му се нагледам на красотите ще ми дойде чудотворно. Не знам ти с каква нагласа си за разстояние, това мое предложение мисля, че идва към 180км от нашия край.

Аз сега идвам от магазина, придобих чисто нови парчета най- сетне, както и втора гума от "онея леките максиси", дето са има-нема 67грама.
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Сря Юни 03, 2009 10:16 am

Аз предлагам като се качиме до Петрохан и да преценим как сме, ако и двамата сме ок нищо не пречи да се сурнеме надоле от другата страна и през дефиУето на връщане :agree:

Направо викам срещата да е в 8-9 часа(както ти е по-удобно) на бул. Европа и Околомръсното.

marsa написа:...П-с: Баце, кратък въпрос: какво правят каплите ти в пазара, с какво караш в момента?

Ми кво да правят... продават се :D В момента съм с shimano.
Последна промяна Grash на Сря Юни 03, 2009 10:47 am, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Сря Юни 03, 2009 10:24 am

Grash написа:Аз предлагам като се качиме до Петрохан и да преценим как сме, ако и двамата сме ок нищо не пречи да се сурнеме надоле от другата страна и през дефиУето на връщане :agree:

Направо викам срещата да е в 8-9 часа(както ти е по-удобно) на бул. Европа и Околомръсното.
Приема се, ще го мислим в движение :clap:
За час сега в момента 8 ми звучи по- привлекателно, та да има повече време, но викам утре вечер да го финализираме.

П-с: Баце, кратък въпрос: какво правят каплите ти в пазара, с какво караш в момента?
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Чет Юни 04, 2009 4:43 pm

Значи утре ще се кара, посоката е Петрохан със евентуално продължение през Вършец - Миланово - Своге - София. Чакаме се в 8:00 на бул. Европа и Околовръстното в посока Ломско шосе. Всеки шосеис, който има желание да се включи е добре дошъл :) Чакам потвърждение от баце marsa :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Чет Юни 04, 2009 5:40 pm

Grash написа:Значи утре ще се кара, посоката е Петрохан със евентуално продължение през Вършец - Миланово - Своге - София. Чакаме се в 8:00 на бул. Европа и Околовръстното в посока Ломско шосе. Всеки шосеис, който има желание да се включи е добре дошъл :) Чакам потвърждение от баце marsa :beer:
Конфърмд - влязох в ритъм със съня и няма да ми е проблем ставането. Прилагам снимка на мястото на събитието. По меденка за всеки дошъл :agree:

Изображение <- той вече идва! А ти?!
Аватар
marsa

Неделя 07.06.2009

Мнениеот sportacus » Чет Юни 04, 2009 6:22 pm

За неделя обмисляме с Росен да направим Мальовица-Бели Искър и ....... нещо в тоя район.
Не е 100% но ако има желаещи да споделят свойте намерения.
:deal:
Аватар
sportacus

Мнениеот Grash » Чет Юни 04, 2009 8:25 pm

Аз съм навит за неделя, ако не ми мине котка път, както е думата... Току що се прибирам от Бонсови поляни, бях със двама приятели и беше супер каръшко каране за дължината си :D Първо на единия му падна веригата(и се заклещи зверски, чак се наложи да ползваме инструмент за сваляне на верига :bigeyes: ), после на другия му се спука задната гума и за десерт и аз спуках гума... Накрая баце madsnake даже успя и да се пореже... няма да казвам на какво :rofl:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот madsnake » Чет Юни 04, 2009 8:55 pm

Grash написа:Аз съм навит за неделя, ако не ми мине котка път, както е думата... Току що се прибирам от Бонсови поляни, бях със двама приятели и беше супер каръшко каране за дължината си :D Първо на единия му падна веригата(и се заклещи зверски, чак се наложи да ползваме инструмент за сваляне на верига :bigeyes: ), после на другия му се спука задната гума и за десерт и аз спуках гума... Накрая баце madsnake даже успя и да се пореже... няма да казвам на какво :rofl:

Много К*Рав ден заеби :)
Аватар
madsnake

Re: Неделя 07.06.2009

Мнениеот bokicha » Чет Юни 04, 2009 9:32 pm

sportacus написа:За неделя обмисляме с Росен да направим Мальовица-Бели Искър и ....... нещо в тоя район.
Не е 100% но ако има желаещи да споделят свойте намерения.
:deal:

:wavey:

Изображение
Аватар
bokicha

Мнениеот sportacus » Пет Юни 05, 2009 7:26 am

Така: Росен нещо са му се оплели конците с работата в Икрец и той отпада.
Така че мераклиите във форума да се разберем за някакво маршрутче.
Стбота-Неделя :popcorn:
Аватар
sportacus

Мнениеот bokicha » Пет Юни 05, 2009 10:16 am

Тъй, при мен нещата се поизясниха и подредиха за Неделя.
Понеже на дневен ред вече излезе Мальовица съм ЗА с две ръце.. :wavey: :wavey:
Бих карал на самоход и бих тръгнал към 8.00h, от Хладилника, където може да е едната явка,
а другата 8.45h в центъра Бистрица...и трета в 10h в Самоков на лукойла в посока Дупница...
Това е дневният ред, ако имаме кворум нека гласуването започне сега!
:bigeyes: Изображение
:beer:
Последна промяна bokicha на Пет Юни 05, 2009 10:19 am, променена общо 1 път
Аватар
bokicha

Мнениеот sportacus » Пет Юни 05, 2009 10:18 am

Баце аз се замислям дали ми се минава през самоковския трафик. Най вероятно ще се видим на Самоков.
От Самоков->Мальовица->Бели Искър->Боровец->?????????????->Самоков ........ нещо такова :nuts:
Аватар
sportacus

Мнениеот bokicha » Пет Юни 05, 2009 10:30 am

Ми убу, баце, 'начи 10h в Самоков.
От Самоков->Мальовица->Бели Искър->Боровец->?????????????->Самоков ........ нещо такова

...като тез въпросителни ще ми дойдат в повече.. :xx(:
:beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот stilo » Пет Юни 05, 2009 4:22 pm

Мен ми е интересно това тръгване "до Самоков" и потегляне "от Самоков" как протича. Първото, второто на самоход или и двете?
Аватар
stilo

Мнениеот sportacus » Пет Юни 05, 2009 4:43 pm

stilo написа:Мен ми е интересно това тръгване "до Самоков" и потегляне "от Самоков" как протича. Първото, второто на самоход или и двете?

Ами Бокича ти го е написал: Който иска тръгва от София, който иска се включва от Самоков. Извозването до Самоков е въпрос на лична организция.
bokichaa написа:...бих тръгнал към 8.00h, от Хладилника, където може да е едната явка,
а другата 8.45h в центъра Бистрица...и трета в 10h в Самоков на лукойла в посока Дупница...
Това е дневният ред, ако имаме кворум нека гласуването започне сега!

BTW: Ако се тръгне от София маршрута става тегав. И излиза над 160км. Като включим и баирите ......
Хубаво е да се има предвид за тези който искат да пробват но не са го карали.
Последна промяна sportacus на Пет Юни 05, 2009 4:55 pm, променена общо 1 път
Аватар
sportacus

Мнениеот crib » Пет Юни 05, 2009 4:53 pm

sportacus написа:
stilo написа:Мен ми е интересно това тръгване "до Самоков" и потегляне "от Самоков" как протича. Първото, второто на самоход или и двете?

Не на самоход баце, с колела! ... :banghead: Аз мисля да се присъединя, ама като гледам графика и плановете да се качи ярема с 30+км/ч, ше караме заедно само до околовръстното.
crib

Мнениеот sportacus » Пет Юни 05, 2009 5:01 pm

crib написа:Аз мисля да се присъединя, ама като гледам графика и плановете да се качи ярема с 30+км/ч, ше караме заедно само до околовръстното.

Споко! Ярема ще качите с 10км/ч ...... но после надолу вдигаш 60-65 ..... така че ако няма насрещен вятър не е толкова страшно! Пък дето се вика може и малко по раничко да се тръгне (от тези които се притесняват за скоростта) и да се съберем на Самоков в 10ч. (срещата мисля да е на бензиностанцията на кръстовището което идва от София - не се сещам Лукойл ли беше - надясно е посока Клисура - наляво е посока Боровец) :eyebrow:
Последна промяна sportacus на Пет Юни 05, 2009 5:08 pm, променена общо 3 пъти
Аватар
sportacus

Мнениеот stilo » Пет Юни 05, 2009 5:03 pm

Аууу, звучи страшно за мен. Ще взема да отбия на Железница и да направя "двоен" кръг Панчарево, Бистрица, Железница, Кокаляне...
Аватар
stilo

Мнениеот bokicha » Пет Юни 05, 2009 6:30 pm

Ем, хубу де, да тръгнем по- рано от Хладилника, в 7/7.30, в колко?? За да сме в 10 в Самоков.
Няма да се изнасилваме де, по- добре да пием по едно кафе в Самоков :beer: ...и аз предпочитам по-леко да качим Ярема.
stilo написа: Аууу, звучи страшно за мен. Ще взема да отбия на Железница и да направя "двоен" кръг Панчарево, Бистрица, Железница, Кокаляне...

Баце, ела, па ше се пазарим в движение.. нема се пуашиш... :D
Аватар
bokicha

Мнениеот stilo » Пет Юни 05, 2009 6:43 pm

Избори идат - пазарлък да става. :eyebrow:
По склонен съм на срещата на Бистрица пък до Самоков дано изкретам. Ще ми е първото сериозно катерене все пак.
Аватар
stilo

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене