София-Петрохан-Вършец-Миланово-Своге-София, на мен ми се върза 190км със 3000м денивелация.
 София-Петрохан-Вършец-Миланово-Своге-София, на мен ми се върза 190км със 3000м денивелация.

Графиката е плашеща, а тия бели речки ме изкефиха. Колкото до дъжда - гонихме го, ама се след него, пръска ни на края на облака неколко пъти и карахме много по мокро. Образно казано - качихме някъде около два пъти Стара Планина.
 Графиката е плашеща, а тия бели речки ме изкефиха. Колкото до дъжда - гонихме го, ама се след него, пръска ни на края на облака неколко пъти и карахме много по мокро. Образно казано - качихме някъде около два пъти Стара Планина. , колелото си
, колелото си  .
.
marsa написа: ....а тия бели речки ме изкефиха...

Grash написа:Дългото стъмно спускане е Петрохан откъм с.Бързия... искам да ви предупредя, НЕ карайте там...
crib написа:Grash написа:Дългото стъмно спускане е Петрохан откъм с.Бързия... искам да ви предупредя, НЕ карайте там...
Баце, аз още март месец минавах там с колата и писах тук във форума, че е някъв ужас. То и от южната страна асфалта е много зле - просто на качване не прави такова впечатление.

Re: Сезон 2009 - Шосейно колоездене
 Re: Сезон 2009 - Шосейно колоездене По-късно като си дойде ще напише как ще се придвижи.
  По-късно като си дойде ще напише как ще се придвижи.
 ...ааааааааа, не го е здържалоо...
 ...ааааааааа, не го е здържалоо...  

sportacus написа:Баце аз се замислям дали ми се минава през самоковския трафик. Най вероятно ще се видим на Самоков.
От Самоков->Мальовица->Бели Искър->Боровец->?????????????->Самоков ........ нещо такова
 .
 .
bokichaa написа:За всеки стигнал до Мальовица има бира...

честито на печелившите
 честито на печелившите 07062009(003).jpg
 07062009(003).jpg 07062009(001).jpg
 07062009(001).jpg 07062009.jpg
 07062009.jpg

, колелото си
, колелото си  .
.

stilo написа:Аз па така се надигнах, ма бързо спаднах....на 2-3 километра под Мальовица. Днес определено бех най-големото лайно на трасето, че след Говедарци постоянни спътници ми бяха мухите, дето събирах по баира. Явно требе да работя за скорост че поне да мога да ги изпреварвам
Искам да благодаря на ГОЛЕМАТА група "бацета" дето ме изтърпяха и се надявам другия път да се представим по-мамутски.

stilo написа:Зачеса ме въпроса дали да сменям малката плоча от 42 на 39, че с тези баири бая зор ще видя.
Визирам големите баири, иначе за малките още малко тренинг и ще ги преборвам на УРА.

Grash написа:Аз се чудя как съм карал тоя Блейд със 39 отпред навремето... А тогава, като бях във форма не са ми били проблем толкова баирите
crib написа:И аз едно голямо Благодарско на баце Бокич и баце ????, че ме изтърпеха, особено по баирите Grash написа:Аз се чудя как съм карал тоя Блейд със 39 отпред навремето... А тогава, като бях във форма не са ми били проблем толкова баирите
Grash написа:Аз се чудя как съм карал тоя Блейд със 39 отпред навремето... А тогава, като бях във форма не са ми били проблем толкова баирите
Баце, аз до Гьолечица карах по зиг-заг, нема такъв баир. А баце stilo направо да ги пуска неговите курбели във ebay.nl, то това 42 зъба съвсем не си е работа.

Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта