В понеделник отидох за профилактика в сервиз поддържаш гаранцията на МаксКом, където ми направиха безплатна такава. Понеже задната капла биеше леко- разбирай крива

, те уж я оправиха/без да я свалят от колелото/ за което ми взеха 5лв-защото това не се покривало от гаранцията. Интересно как съм успял да я изкривя за 10тина км. каране по асфалт в парка

. Както и да е. регулираха скоростите, спирачките . Като излязох от там всичко беше ок. 15--20км по-късно започна едно крайно неприятно щракане от средното движение, веригата почна да опира в предния водач почти всички позиции и т.н. Седнах и потърсих тема за добър сервиз - така избрах да отида при Райко -
сервиз " Колелото" . Човека се оказа наистина МНОГО точен. Направи врътка с колелото ми , разглоби всичко надлежно, смаза, свали каплите - изправи ги и двете/оказа се че и двете капли са едностенни

, въпреки че МаксКом ги представят за двустенни./, тръгна да настройва и скоростите и тук вече о, изненада- оказа се че средното движение е по-късо от нужното и за това скоростите не могат да се настроят като хората- свали го отново, сложи нужното, смаза отново всичко, настрои скоростите и колелото придоби един съвсем друг вид.

. Голямо БЛАГОДАРЯ към Райко - наистина с много желание се занимава с работата си и определено ме спечели за клиент. Горещо го препоръчвам на всеки.