Сезон 2009 - Шосейно колоездене

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Сезон 2009 - Шосейно колоездене

Мнениеот stilo » Сря Юни 17, 2009 5:12 pm

Място има :D
Изображение
Аватар
stilo

Рейтинг: 2000

Мнениеот marsa » Сря Юни 17, 2009 10:14 pm

DstupidBastarD написа:Утре ше се кара в района на Руси. Евриуанс енвайтед! :peace:
Чакай сега, да не става дума за района на русите каки около Лъвов?
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юни 18, 2009 8:18 am

Ади, бацета, бих си камшика към Руси. Митко, довечера към 18ч. тренировъчни 60-70км, да сте готови! Ако скатаеш от бачкане и по-рано, аз ше съм на линия, само ме информирай! :smash:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот brumbar » Чет Юни 18, 2009 8:33 am

Ади баце, лек път до Руси. И да пазиш тати и да не го мориш много :agree:
А да позная ли вчера кво си правил, не стига че си стригал вълната от краката и от другото проблемно место, ами си успял да оплетеш и пуловер от събрания матриал - подарък за семейството на Митко :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Анелия » Чет Юни 18, 2009 11:56 am

А към старите столици и нашия град няма ли да наминете? Ще трябва да си тръся обаче шосейка че да ви правя компания и развеждам из околностите :beer:
Аватар
Анелия

Мнениеот Митко Ruse » Чет Юни 18, 2009 12:21 pm

brumbar написа:Ади баце, лек път до Руси. И да пазиш тати и да не го мориш много :agree:
А да позная ли вчера кво си правил, не стига че си стригал вълната от краката и от другото проблемно место, ами си успял да оплетеш и пуловер от събрания матриал - подарък за семейството на Митко :D

Синко, вече сме в тате в Руси, сега цъкам на служебния, супер-секретен компютър на тати Митко. Нема да издавам нищо повече, щото тука сичко е ... ъъъ, както и да е, сега ше се помотаме малко и довечера ше правим строеви преглед на русенското колоездене. Издавам тайната, вчера карах байк. :crap:
Митко Ruse

Мнениеот kibikoff » Чет Юни 18, 2009 2:12 pm

ТК
Издавам тайната, вчера карах байк

всичко ще си кажеш :bigeyes:
и в Правият път ще влезеш :eyebrow: :evil:
;)
kibikoff

Мнениеот Grash » Чет Юни 18, 2009 6:20 pm

Някой да има някакви планове за тази събота? Някой останал в София? Аз мисля да карам, ако някой друг има такива намерения, да сподели, пък може да измислим нещо. :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Чет Юни 18, 2009 8:49 pm

Grash написа:Някой да има някакви планове за тази събота? Някой останал в София? Аз мисля да карам, ако някой друг има такива намерения, да сподели, пък може да измислим нещо. :beer:
Баце, май по традиция с теб ше си караме отборно :wavey: Аз се чудя утре какво да правя, но иначе за Събота и Неделя съм си на линия. Питам се дали не ти се кара нещо със старт по класическия подбалкански път? Или ако имаш друг план може утре да се опъна натам. Не знам как я мислиш, но аз бих искал да си направим сериозно карене ;)
Аватар
marsa

Мнениеот stilo » Чет Юни 18, 2009 9:04 pm

Аз съм на линия за едно уЙкендско каране. :beer:
Аватар
stilo

Мнениеот brumbar » Чет Юни 18, 2009 11:05 pm

Митко Ruse написа:
brumbar написа:Ади баце, лек път до Руси. И да пазиш тати и да не го мориш много :agree:

Синко, вече сме в тате в Руси, сега цъкам на служебния, супер-секретен компютър на тати Митко. Нема да издавам нищо повече, щото тука сичко е ... ъъъ, както и да е, сега ше се помотаме малко и довечера ше правим строеви преглед на русенското колоездене. Издавам тайната, вчера карах байк. :crap:

Тихо, Шът-т-т - тихо, там се пази тишина, стъпките и гласовете отекват надалече :eek3:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот marsa » Пет Юни 19, 2009 3:27 pm

Така, положението е следното:
Баце Граш е ангажиран в други крайща на родината, бацетата-състезатели пък ептем. Призовавам баце stilo, бацетата crib и Exo-to, баце mad~tigan ако се е възстановил и всички остнали знайни и незнайни шосейкаджии да се организираме.

Има ли живи? Обаждайте се!!!
Аватар
marsa

Мнениеот stilo » Пет Юни 19, 2009 3:48 pm

Бе то живи има, ма времето Деси-то каза че се сговнява...над западната част от страната. Иначе си помислих един преход любим на Т.К. до Искрец през Костинброд и на обратно през Своге-то.
Аватар
stilo

Мнениеот marsa » Пет Юни 19, 2009 3:58 pm

stilo написа:Бе то живи има, ма времето Деси-то каза че се сговнява...над западната част от страната. Иначе си помислих един преход любим на Т.К. до Искрец през Костинброд и на обратно през Своге-то.
Навит съм за същия преход, или ако си още малко по- смел може пък моят любим - същото, но не през Костинброд, а през Драгоман, Годеч и натам същото. Ти прецени според тва как се чувстваш, има един много готин участък от Драгоман натам.
Аватар
marsa

Мнениеот stilo » Пет Юни 19, 2009 4:54 pm

Неделя съм по-навит, че събота ще имам градински ангажимент...
Може и дългия маршрут.
Аватар
stilo

Мнениеот marsa » Пет Юни 19, 2009 5:27 pm

stilo написа:Неделя съм по-навит, че събота ще имам градински ангажимент...
Може и дългия маршрут.
Добре, баце, неделя-неделя - твоя дума.

Тогава аз утре е твърде вероятно да се опъна през Вакарел до Ихтиман, и Самоков, другата добра оферта е сън до обед.
Аватар
marsa

Мнениеот stilo » Пет Юни 19, 2009 7:16 pm

Ако е от 8 сабале мога да направя един Вакарел (за компанията), но после се връщам да будя челядта.
И дай да фикснем координатите на мястото за старта в неделя.
Аватар
stilo

Мнениеот marsa » Съб Юни 20, 2009 12:29 am

stilo написа:Ако е от 8 сабале мога да направя един Вакарел (за компанията), но после се връщам да будя челядта.
Баце, за утре изобщо не смея да се изказвам толкова категорично, защото до сега бирата се лееше, та утре ако успея да се надигна що-годе навреме, то би трябвало да прелетя по цариградско под околовръстното около 9, но нищо не е сигурно :nono: Не те съветвам да ме чекаш където и да било, тъй като е твърде вероятно да не успея да се надигна.

За Неделата ти си шефа, казваш час и място (предполагам караулката на околовръстното и бул. Европа, но може и още на К. Величков), и аз ще бъда там - кеф ти 7, кеф ти 8, кеф ти 9.
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юни 20, 2009 7:37 am

Анелия написа:А към старите столици и нашия град няма ли да наминете? Ще трябва да си тръся обаче шосейка че да ви правя компания и развеждам из околностите :beer:

Благодарим за поканата, но програмата беше доста натоварена и требваше да рътуваме по нощите. Се пак, запазвам правото на целия клуб "Мамут" да ви гостуваме некой друг път, а и ви каним да проввате шопския хасфалт когато имате желание и възможноти! :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юни 20, 2009 7:40 am

С тва мнение искам да изразим благодарността си към гранд Мастър Митко за гостоприемството, което оказа на един софийски мамут, както и за пържолите, черешите, бирата, Нисово, .... /секретна информация/ и още куп други неща, за които не се сещам сега! Мисла, че идеята за разменно гостуване може да се окаже доста подходяща за вдигане спортната форма на мастърс-колоездачите из страната. Требва да пофалим русенци, че наистина са дигнали доста нивото си в сравнение с пролетта, особено Стенли. Може още да се желае, но сте на прав път, приятели! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Съб Юни 20, 2009 7:55 am

Посветих ме ти един от възстановителни тренировъчни дни.Трябва да се случи да покараме яко.Даже на състезания по-някога не се умаряш както на такава тренировка.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юни 20, 2009 7:56 am

stilo написа:Бе то живи има, ма времето Деси-то каза че се сговнява...над западната част от страната. Иначе си помислих един преход любим на Т.К. до Искрец през Костинброд и на обратно през Своге-то.

Баце, открил съм път м/у Костинброд и Своге, който не включва каране по околовръстното. Отбиваш за Драговищица „тва е веднага след малкото боирче до Костинброд“ и през Доброслвавци излизаш в Нови Искър, от там фащаш дефиуето и Своге. Като обиколка е приятно и се връзва към 82-83км общо. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юни 20, 2009 8:01 am

Митко Ruse написа:Посветих ме ти един от възстановителни тренировъчни дни.Трябва да се случи да покараме яко.Даже на състезания по-някога не се умаряш както на такава тренировка.

Нищо, баце, нищо, остава да ми посветите и един-два състезателни дни в началото на август и ше зимам златото за зъб. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот stilo » Съб Юни 20, 2009 8:15 am

DstupidBastarD написа:
Митко Ruse написа:Посветих ме ти един от възстановителни тренировъчни дни.Трябва да се случи да покараме яко.Даже на състезания по-някога не се умаряш както на такава тренировка.

Нищо, баце, нищо, остава да ми посветите и един-два състезателни дни в началото на август и ше зимам златото за зъб. :peace:

Бацета "Мамути", още от сега се фанах за палците :agree: :agree: :agree:
Аватар
stilo

Мнениеот stilo » Съб Юни 20, 2009 3:36 pm

marsa написа:
stilo написа:Ако е от 8 сабале мога да направя един Вакарел (за компанията), но после се връщам да будя челядта.
Баце, за утре изобщо не смея да се изказвам толкова категорично, защото до сега бирата се лееше, та утре ако успея да се надигна що-годе навреме, то би трябвало да прелетя по цариградско под околовръстното около 9, но нищо не е сигурно :nono: Не те съветвам да ме чекаш където и да било, тъй като е твърде вероятно да не успея да се надигна.

За Неделата ти си шефа, казваш час и място (предполагам караулката на околовръстното и бул. Европа, но може и още на К. Величков), и аз ще бъда там - кеф ти 7, кеф ти 8, кеф ти 9.

Какво ще кажете за 8 часа на бул К. Величков и Сливница в локалното...
Аватар
stilo

Мнениеот marsa » Съб Юни 20, 2009 7:24 pm

stilo написа:Какво ще кажете за 8 часа на бул К. Величков и Сливница в локалното...
Значи, баце, това е мястото на срещата:
(К. Величков и Сливница):
download/file.php?id=585

Часът е 8. На място ще решим точния маршрут, но мисля че и двамата сме за дългата версия.
Аватар
marsa

Мнениеот stilo » Съб Юни 20, 2009 7:46 pm

... значи излизаме от ЛОКАЛ-а и потегляме :beer:
Аватар
stilo

Мнениеот marsa » Съб Юни 20, 2009 7:48 pm

stilo написа:... значи излизаме от ЛОКАЛ-а и потегляме :beer:
Да, баце, и да но не ни вали както сега ше ме вали че излизам с байка, или иначе казано - нека слънцето и попътния вятър бъдат с нас.
Аватар
marsa

Мнениеот stilo » Съб Юни 20, 2009 7:56 pm

Е ти на фарове ли... :eyebrow:
Аватар
stilo

Мнениеот marsa » Съб Юни 20, 2009 8:50 pm

Баце, аз на фарове си карам най- редовно, желая да отбележа, че в тоя дъжд е екстра за каране на байк, след малко излизам за втори тур, но проблема е че утре може и да не става за каране на шосе, особено около осем часа сутринта. Тъпото е, че в ситуациите, когато вали вечер преди организирано каране условно може да се приеме, че сутринта е сговнясано и мокро по шосето, а после изсъхва до час-два, но това е достатъчно за да преебе доброто планирано каране. Баце, обезателно се нуждаем от оперативка утре сутрин, за да не те разкарвам напразно, ако текат реки по улиците ще се кара по- късно и по- кратко - резервен вариант е София - Своге - София (единствения маршрут, който търпим да карам двупосочно).
Аватар
marsa

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене