Чакай сега, да не става дума за района на русите каки около Лъвов?DstupidBastarD написа:Утре ше се кара в района на Руси. Евриуанс енвайтед!
brumbar написа:Ади баце, лек път до Руси. И да пазиш тати и да не го мориш много![]()
А да позная ли вчера кво си правил, не стига че си стригал вълната от краката и от другото проблемно место, ами си успял да оплетеш и пуловер от събрания матриал - подарък за семейството на Митко
Издавам тайната, вчера карах байк
Баце, май по традиция с теб ше си караме отборноGrash написа:Някой да има някакви планове за тази събота? Някой останал в София? Аз мисля да карам, ако някой друг има такива намерения, да сподели, пък може да измислим нещо.
Митко Ruse написа:brumbar написа:Ади баце, лек път до Руси. И да пазиш тати и да не го мориш много![]()
А да позная ли вчера кво си правил, не стига че си стригал вълната от краката и от другото проблемно место, ами си успял да оплетеш и пуловер от събрания матриал - подарък за семейството на Митко
Синко, вече сме в тате в Руси, сега цъкам на служебния, супер-секретен компютър на тати Митко. Нема да издавам нищо повече, щото тука сичко е ... ъъъ, както и да е, сега ше се помотаме малко и довечера ше правим строеви преглед на русенското колоездене. Издавам тайната, вчера карах байк.
Навит съм за същия преход, или ако си още малко по- смел може пък моят любим - същото, но не през Костинброд, а през Драгоман, Годеч и натам същото. Ти прецени според тва как се чувстваш, има един много готин участък от Драгоман натам.stilo написа:Бе то живи има, ма времето Деси-то каза че се сговнява...над западната част от страната. Иначе си помислих един преход любим на Т.К. до Искрец през Костинброд и на обратно през Своге-то.
Добре, баце, неделя-неделя - твоя дума.stilo написа:Неделя съм по-навит, че събота ще имам градински ангажимент...
Може и дългия маршрут.
Баце, за утре изобщо не смея да се изказвам толкова категорично, защото до сега бирата се лееше, та утре ако успея да се надигна що-годе навреме, то би трябвало да прелетя по цариградско под околовръстното около 9, но нищо не е сигурноstilo написа:Ако е от 8 сабале мога да направя един Вакарел (за компанията), но после се връщам да будя челядта.
И дай да фикснем координатите на мястото за старта в неделя.
Анелия написа:А към старите столици и нашия град няма ли да наминете? Ще трябва да си тръся обаче шосейка че да ви правя компания и развеждам из околностите
stilo написа:Бе то живи има, ма времето Деси-то каза че се сговнява...над западната част от страната. Иначе си помислих един преход любим на Т.К. до Искрец през Костинброд и на обратно през Своге-то.
Митко Ruse написа:Посветих ме ти един от възстановителни тренировъчни дни.Трябва да се случи да покараме яко.Даже на състезания по-някога не се умаряш както на такава тренировка.
DstupidBastarD написа:Митко Ruse написа:Посветих ме ти един от възстановителни тренировъчни дни.Трябва да се случи да покараме яко.Даже на състезания по-някога не се умаряш както на такава тренировка.
Нищо, баце, нищо, остава да ми посветите и един-два състезателни дни в началото на август и ше зимам златото за зъб.
marsa написа:Баце, за утре изобщо не смея да се изказвам толкова категорично, защото до сега бирата се лееше, та утре ако успея да се надигна що-годе навреме, то би трябвало да прелетя по цариградско под околовръстното около 9, но нищо не е сигурноstilo написа:Ако е от 8 сабале мога да направя един Вакарел (за компанията), но после се връщам да будя челядта.
И дай да фикснем координатите на мястото за старта в неделя.Не те съветвам да ме чекаш където и да било, тъй като е твърде вероятно да не успея да се надигна.
За Неделата ти си шефа, казваш час и място (предполагам караулката на околовръстното и бул. Европа, но може и още на К. Величков), и аз ще бъда там - кеф ти 7, кеф ти 8, кеф ти 9.
Значи, баце, това е мястото на срещата:stilo написа:Какво ще кажете за 8 часа на бул К. Величков и Сливница в локалното...
Да, баце, и да но не ни вали както сега ше ме вали че излизам с байка, или иначе казано - нека слънцето и попътния вятър бъдат с нас.stilo написа:... значи излизаме от ЛОКАЛ-а и потегляме
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта