marsa написа:Днес с баце си покарахме по план, стана добра разходка от към километри и умора, имаше и премеждия, разбира се. Баце толкова обича кучета, че като ги види се заиграва с тех в копривите![]()
Малко ни вале за финал. Мен де - баце ще да го е валело повече.
Тука се опитах да привлека и нови членове в клуба на червено-розово-лилавите:
sportacus написа:Ето малко снимков материал и от моя уикенд.
Град с големината на орех ....... в продължение на 15мин..........
спускане по 12-13% наклон ......... без каска
Grash написа:Бацета, ако ще да се разчуе, но като се оправи времето смятам да атакувам яз. КалинСмятам да го направя с шосейката, независимо че ще ми е трудничко на слизане. Спомням си че и вие имахте някакви мераци за там, макар и със мтб-та и ако искате може да съчетаем нещата някакси. Дори и сам, на ход от София бих го направил, но ако може да се уреди и някакъв транспорт ще е добре
Grash написа:Бацета, ако ще да се разчуе, но като се оправи времето смятам да атакувам яз. КалинСмятам да го направя с шосейката, независимо че ще ми е трудничко на слизане. Спомням си че и вие имахте някакви мераци за там, макар и със мтб-та и ако искате може да съчетаем нещата някакси. Дори и сам, на ход от София бих го направил, но ако може да се уреди и някакъв транспорт ще е добре
Grash написа:Да разбирам ли че сте се отказали да ходите там? Защото виждам само някакви "умни" съвети, но нито следа от отговор на въпросите ми... Все пак ако някой има намерение да ходи натам, може да се разберем нещо...
Grash написа:Да разбирам ли че сте се отказали да ходите там? Защото виждам само някакви "умни" съвети, но нито следа от отговор на въпросите ми... Все пак ако някой има намерение да ходи натам, може да се разберем нещо...
Grash написа:Е за такъв трип със сигурност си трябва MTB, иначе знаеш че карам със SPD и обувките са ми идеални за ходене, така че от тази гледна точка нямам проблем. За съжаление нито имам възможност да си взема MTB сега, нито имам място къде да го държа...
bokichaa написа::lolup:
Баце, да предам част от тайната кореспонденция, която проведох с Агента по повод акция "Калин", та:
".....Za Kalin sym OK ili na 25 ili na 26 nema znachenie......"
...пояснявам- ЮЛИ!!!!
А по повод каква ще е целата схема, аз съм по- навит на еднодневен вариант, но пазарлъка и записването
могат да започнат ако дата ни/Ви устройва!!! :bigeyes
Ако дата е ок, Баце,като ПриЦидателЬ можеш да отвориш нова тема пазарлъкът да тече там с пълна сила!
bokichaa написа:Мдам, ако е еднодневно отива ме караме/бутаме до Калин/ х.Иван Вазов и се прибиргаме.
Инак пуснах мухата на бате Янко за двудневен преход...и взе че се замисли, както и аз...варианти има, не е като да няма...![]()
Но по скоро с алтернативен транспорт до подножието на планината...
Какво по- хубаво от това да имаш избор...
те' една опция...
http://mtb-bg.com/index.php/trails/travel/69-travel019
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта