Всъщност, не пречи на желаещите енодневно каране да карат с двудневно каращите...
От Иван Вазов требе да се прехвърли с елементи на туризъм/бутане/тикане/псуване към Езерата и
оттам кеф Ви Вада/Ловна/Пионерска....
Ще трябват дебели гуми...

DstupidBastarD написа:Аз съм за двудневен, баце, особено и ако бате Янко идва, с него нема да се изпогубиме из Рила.
bokichaa написа:Абе и аз почвам да се навивам, а и знам че няма да съжелявам...
Само да ме пусне щерката....
DstupidBastarD написа:Кви са тея очила, бе, бате?! Мани, с един замах разруши с години създавана агентурна мрежа в чужбина!
CR1 написа:DstupidBastarD написа:Кви са тея очила, бе, бате?! Мани, с един замах разруши с години създавана агентурна мрежа в чужбина!
Всичко е конспирация брат...не се оцелева лесно....ама форума е сигурно, щот Фламандксите агенти от Кирилица не отбират..и не могат се ориентират
Таз идея за Калин за два дена е супер, като ми е все тая от къде и как...въпроса е движение да имаи в планина да е...че тук плоско кат родопска баница
Ако стане на тези дати дет бат Бокич е разшифровал ще е добре...
Много поздрави на всички.....
DstupidBastarD написа:Некви идеи за Батак?
bokichaa написа:DstupidBastarD написа:Некви идеи за Батак?
ае, бая ме хвърли в размисъл, имам един кофти ангажимент в Петък вечер, който може да се пробвам да се освободя...
...евентуално, инак някак много ме грабна международната идея и най- вече да се видим с колегите дет са им криви спиците..
DstupidBastarD написа:Само времето да е свесно, баце
madsnake написа:... ТК няма ли да смениш Цеца с нещо по-часовникарско вече?
madsnake написа:Ей ама големи часовникари станахте значи. ТК няма ли да смениш Цеца с нещо по-часовникарско вече?
DstupidBastarD написа:Така, приятели, навънка е хладно, но сухо, има и некви малки облаци в далечината, но засега нищо обезпокоително. Предлагам среща в 8 на мосчето, един бърз часовник до Вакарел и обратно, средна 38-39 и да се връщаме тука, за да сдухваме с постижения баце Бръмбър.
Много игрив каданс, що толкова много спирания, баце?DstupidBastarD написа:Ето го само връщането от Ихтиман до околовръстното:
http://image010.mylivepage.com/chunk10/971659/2129/Picture_5.jpg
Спеед: 40+ (съвсем малко).
DstupidBastarD написа:Като стана републикански, ше помисла по-серьозно как да се възнаградим и може догодина да заприличам на баце Кадел, поне донекъде.
marsa написа:Много игрив каданс, що толкова много спирания, баце?DstupidBastarD написа:Ето го само връщането от Ихтиман до околовръстното:
marsa написа:Много игрив каданс, що толкова много спирания, баце?DstupidBastarD написа:Ето го само връщането от Ихтиман до околовръстното:
brumbar написа:По надолнището като са лягали на аеродинамика и пропада каданса, ама що и по нагорнището пропада не зная - имам 2 предположения - или Тъпото е дърпал бате Любо по баира или техниката е отказала.
Митко Ruse написа:Да се намеся и аз от далеко.Що не виждам пулса?Та да не се задават тъкива въпроси за разходки и др.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта