nosoroga написа::offtopic: Хах много стана оф топикът. Много ми е чудно и на мен какво са това DH bikove ??? Ако може някой да постне някоя снимка
![]()
![]()
![]()
veskoz е сложил снимка един пост по нагоре погледни.
nosoroga написа::offtopic: Хах много стана оф топикът. Много ми е чудно и на мен какво са това DH bikove ??? Ако може някой да постне някоя снимка
![]()
![]()
![]()
edinmilion написа:Доста често виждам по бул."Драган Цанков" от КАТ към ТВ кулата и обратно, момче с черен Drag The Bomb
MozaK написа:Ами днес както си седяхме с един приятели мина TheAnimal, покрай 163 училище в дружба аз викнах ма никва реакция, можеби защото бях с 2 момчета които карах Кросчета и си е казала ''Бахти смешниците''Не,че мойто колело е хубаво даже вобще не сум доволен от него!
![]()
И все пак ЩО не се обарна БЕ !!![]()
Alpina написа:Защо, карал е Гоуфу ли по нея![]()
dembi написа: минаха доста хора, но само Spoiler ми направи впечатление
SpoileR написа:.... с голфа никой до сега не ме е забелязвал докато минавам... всичко става тооолкова бързооо...
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
barabum написа:Вчера на бийтбокс партито пред мен имаше няколко пича с супер колела 2 скота и 1 драгомир блекхолк. СУПЕР ЯКО ИЗГЛЕЖДАХА![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

MAN6 написа:туй най- ми мяза на сашко-башко-барабашко a.k.a. CrZ
а между другото в един(само че в момента не мога да се сетя кой точно) от миналогодишните байк-филми го имаше и иван старозагореца сниман карайки
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта