Каране днес

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Каране днес

Мнениеот petarv » Съб Юли 04, 2009 10:31 am

Айде да покараме днес. По-добре ще бъде ако е по-скоро, защото може би ще вали. Може до телевизионната кула примерно :). Очаквам предложения :beer:
petarv

Рейтинг: 1195

Re: Каране днес

Мнениеот Grizly » Съб Юли 04, 2009 11:14 am

Имам предложение утре за Черни Връх. Едно сравнително бавно каране с почивки.
Grizly

Рейтинг: 1205

Мнениеот petarv » Съб Юли 04, 2009 11:19 am

Как ще се пускаме от Черни Връх? Аз съм зле на спусканията от този тип. Бях на състезанието до черни връх и контролата ми взе номера :D
petarv

Мнениеот Grizly » Съб Юли 04, 2009 11:26 am

От какъв тип спускане си зле? И аз не сам бърз изобщо. По пътеки ще е. Не много стръмни. И не много бързо. Абе важното е да е готино.
Grizly

Каране в Неделя

Мнениеот petarv » Съб Юли 04, 2009 11:59 am

Айде днес след 6 ще се разберем нещо. Може и някой друг да иска да се вклучи. :liplick:
petarv

Мнениеот X_NRG » Съб Юли 04, 2009 2:07 pm

Днес ще вали така като гледам, иначе и на мен ми се кара.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Рейтинг: 2000

Мнениеот sten4o » Пет Юли 10, 2009 12:25 am

Какво стана в събота бе хора карахте ли, никой не е писал :D ?
В неделя, веднага след като упражних вота си реших да си направя разходка до Копитото. По-точно идеята ми дойде след доста обикаляне по парковете и ей така на шега се отнесох до Околовръстното. Движението откъм коли не беше кой знае какво и освен жегата, други проблеми нямах. Минах през Бояна кефейки се на изкачването, но зорът взе да става все по- голям :bigeyes: . След известно време не знаех точно къде се намирам и започнах да се разколебавам, още повече нямах нито каска нито резервна тениска, а надолнището знаем какво е.Та започнах да си мисля дали да не обръщам вече, но в крайна сметка с каране и бутане стигнах до отбивката за кулата вир вода. Толкова не бях се потил от месеци. И сега сещайте се какво ми предстоеше. Починах десетина минути и реших, че нищо друго не мога да направя с мократа тениска освен да я облека и да тръгвам обратно. Спускането беше шеметно! Хвърчах с такава скорост, че по едно време даже колите не ме изпреварваха. Страхотия, :roll2: голям кеф! Само пронизващия вятър и дупките ми създаваха чувство за безпомощност. След петнадесетина минути бях на Тодор Каблешков напълно сух и с едно усещане като в безтегловност. Резултата от това каране е че сега не мога да си извръщам главата и като се наложи да гледам назад се въртя целия. Това е то-трябва си екипировка даже и в горещите дни. Ако има кандидати за разходка до кулата или някъде другаде на Витоша моля свиркайте :beer:
Аватар
sten4o

Мнениеот тучо чучо » Пет Юли 10, 2009 9:54 am

@sten4o: Следващия път опитай да караш по пътеката, вместо по асфалта. Гарантирано по-голямо удоволствие е! ;)
Аватар
тучо чучо

Мнениеот veskoz » Пон Юли 13, 2009 1:54 pm

sten4o, каква тениска ползва? Памук? Требе изкуствено пич :peace:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот sten4o » Пон Юли 13, 2009 11:59 pm

veskoz написа:sten4o, каква тениска ползва? Памук? Требе изкуствено пич :peace:

Карал съм и с изкуствени и всякакви. Не знам при теб как е, но на мен ми е гадно,като ми залепне изкуственото. Иначе не се оплаквам (ако така е прозвучало),просто не се бях подготвил за дълга разходка. Както и да е,всичко това няма да ме възпре от моментните ми пориви ;) . Напротив мисля, че когато не се планират нещата стават най-запомнящите се преживявания.
Аватар
sten4o

Назад към Мероприятия - архив