Играта на тъпото копеле!

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Играта на тъпото копеле!

Мнениеот copland » Пет Юли 03, 2009 11:21 pm

След като днес успешно си взех дипломния изпит (благодаря, благодаря!), смятам с всички сили да се съсредоточа върху играта на ултра-бацето - да вери стюпид бастардо! И така на въпроса:
DstupidBastarD написа:Въпросът за утре е следния: Колко езика владеят писмено, орално или разбират на ниво "е, са ше ви преведем общия смисъл на тва, дето го каза тоа пич" двамата тенора Ставрев-Станчев?

Започваме с това, че бацетата владеят всички европейски езици*, защото те самите са ги измислили. Латинският и древногръцкият са им като алфата и омегата на дуото Ста-Ста. Проблеми са срещнали само с езиците от угро-финската група. Тях са ги мислили на по една-две парцуци и оттам са произтекли всички проблеми с тия двата езика. Освен това Ставрев е автор на африкаанс, иврит и суахили; Станчев пък е сътворил няколко наречия по горното течение на Ганг, долното течение на Волга, целия Рейн, както и всичката писменост между Тигър и Ефрат.
В заключение Ставрев-Станчев едва скрепват българския, но това не им пречи да се резилят на поне още 27 езика.

DstupidBastarD написа:Допълнителен въпрос, в случай, че има дузпи - колко килограма губи бате Ставрев по време на един етап от Тур-а?

Приемаме, че баце Ставрев тежи Х кг;
излага се за около 3 часа на нечовешкото натоварване, с което е свързано коментирането на тура;
изложен е на вредното влияние на колегата Станчев (Y) и неговия зоб (ABC);
вече не тренира активно, но папка стабилно (а сигурно и пийва);
то формулатa изглежда така: Х-(3х[Y+АВС]/19)+0.440-0.100

DstupidBastarD написа:Може да давате до 5 отговора в цели числа. Допълнително предимство има тоа, който изброи езиците, както и тоа, който каже какво носи Станчев на Ставрев да зобат у студиото. Успех! :popcorn:

Езиците вече ги изброих по-горе. А рецептата за зоба е военна тайна от времето на Ото фон Бисмарк.

* = без македонския, щото македонският е дело на Александър Македонски, който е открил и голямата македонска верига за бързо хранене МакеДоналдс.
I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.
9 points, 20.000$ and a lot of happiness!... Can I have that cigarette?
Аватар
copland

Рейтинг: 1410

Мнениеот marsa » Пет Юли 03, 2009 11:24 pm

DstupidBastarD написа:Допълнителен въпрос, в случай, че има дузпи - колко килограма губи бате Ставрев по време на един етап от Тур-а?
С извинение за израза, ама предвид кво "изсира" за един етап, то верния отговор би следвало да е: Доста.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Рейтинг: 2000

Мнениеот Grash » Пет Юли 03, 2009 11:27 pm

старши написа:Навремето наистина беше най-кадърният тренер у нас

:agree: Точно това е проблема, че си живее все още някъде там... навремето :rofl:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 04, 2009 7:19 am

старши написа:Абе колко от вас го познават Камен Станчев?
Навремето наистина беше най-кадърният тренер у нас.
Почти 2 години бях при него, беше наясно и с тренировъчни планове и методики.
Направи много бегачи на ниво. Имаше планове и за мен, но обстоятелствата се развиха иначе....
Е това преди почти 25-30 години. Не съм го виждал откакто напуснах родината.
Ако е стигнал до страческа сенилност по-добре да не се показва пред хората.
Ама като няма колоездене у нас, а и спортни журналисти ще го траете.

Баце, на тебе дедо Станчев може да ти е много мил и драг, но по телевизора е пълен клоун. Тоа е от селските тарикати, дето едно нещо да знаят, ше се прават, че знаят 100 и ше ти обяснът по 1000 начина, че знаят много, а нема да кажат по същество нищо. :asshole:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 04, 2009 7:32 am

Така, тъй като днес офицялно почва Тур-а, ше имаме два зъпроса, един кардинален (прогнози за крайните класирания) и един локален (за днешния етап). Ето какво требва да прогнозирате за крайните класирания:
1. Победител (зимат се предвид вече дадените прогнози, а теа, които не са дали, пишат тука), като по-натегливите могат да прогнозират тройка, шестица или десетка, според пророческите си способности.
2. Зелена фланелка (класиране по точки, за спринтьори)
3. Бело с червени точки (за катерачи)
4. Бела (най-добър млад състезател)
5. Отборно класиране
Тука ше спичели тоа, който има най-много съвпадения с реалността накрая. В тоа ред на мисли, може да прогнозирате класирането на сичките състезатеели/отбори, щото така увеличавате шансовете си за повече съвпадения.

За днес просто требва да познаете кой ше спичели пролога, като може да посочите 5 възможни победитела, но във вид на класиране. Ето, така (тва е и мойта прогноза за днес):
1. Канчелара
2. Кадел
3. Контадор
4. Ланс
5. М. Роджърс

Във вчерашното извънредно издание на играта бонуси печелат баце "защовсенамен" и бате Копланд. За днес напомням, че прогнозите се дават до 16ч. :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 04, 2009 7:46 am

Така, ето и мойта прогноза за глобалната игра (давам челни тройки):
1. Жълта фланелка - Контадор, Меншов, Кадел
2. Зелена - Фрейре, Бенати, Наполитано
3. Бело-червена - Монкоти(е), Егой Мартинез, Балан
4. Бела - Анди Шлек, Гесинк, Игнатиев
5. Отбори - Астана, Колумбия, Саксо банк

Забележка: Никога не успевам да познаем квото и да е, освен мача ЛЕВСКИ-цесека (в който винаги бият ЛЕВСКИ), затва, приятели ви молим, не се подвеждайте по мойте прогнози! Успех! :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Съб Юли 04, 2009 8:16 am

Не бе.Хората се шегуват малко.Знаеш младежта си държи на своето поколение, което е нормално.Станчев си води нормално но щеше да е интересно да бяха поканили и някоя спортна звезда.Ама де да я намерят в БГ.А иначе се води спор за това, кой е най-добрия треньор м/у него и Стефан Бахаров от Сливен.Бахара още кара с нас/браво на човека-75години и вероятно може да изръси половината от нас/ и поне на мен ми е по близък.
Митко Ruse

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 04, 2009 8:40 am

ето я и мойта така да я наречем прогноза :D
за днеска:
1.Канчелара
2.Контадор
3.Най- гОлемия ( Ланс )

иначе: (шото пророческите ми способности още са малки ше давам само по един (то май е пропорционално на годините :D ) )

1.Жълта фанелка - Контадор
2.Зелена - Кавендиш
3.Тая шарената - Попович
4.Бела - малкия Шлек
5.Отбор - Астана

То тва са по скоро тея дето аз искам да ги земат обаче май май нема да се сбъдне :D

п.с. А предлагам и една друга много важна класификация бацета - Кое място ше закове дедо Ланс в крайното ?
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 04, 2009 10:24 am

Сметам предложението на баце Нео за удачно и допълвам крайната анкета с пет нови класации:
1. На кое место ше завърши баце Ланс у крайното генерално класиране?
2. На кое место ше завърши баце Ланс е крайното за катерачи?
3. Кой очаквате да направи изненада в позитивен аспект (като оня колумбийски грозник преди две години, примерно)?
4. Кой ше се издъни най-яко от фаворитите?
5. Колко случая на положителни допинг-проби ше има?
:magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 04, 2009 10:29 am

1. Ланс ше е у долната част на десетката, вероятно 9-ти.
2. При катерачите ше е в десетката, шести.
3. Очаквам приятната изненада да е Том Бонен, който да влезе в десетката при катерачите, щото е сменил дрогата.
4. Боим се, че Састре.
5. 0

Пушенето на хероин е вредно за спринтьорските ви умения! Дон`т смоук`н`байк! :smokin:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот copland » Съб Юли 04, 2009 11:08 am

Днескашният победител шсе казва Канчелара.
Втори - моя любимец Кадел. :oops:
Трети - баце Ланс.
Мечков - четвърти.
Контадор - на престижна позиция между 5 и 9.
Аватар
copland

Мнениеот za6tovsenamen » Съб Юли 04, 2009 12:16 pm

днес:
1.Канчелара
2.Контадор
3.-5. Ланс, Кадел, Ливай :bigeyes:

крайно:
1.Жълта фанелка - Кадел vs. Контадор, 10% Састре и Ланс
2.Зелена - Кавендиш, Óscar Freire, (Бонен)
3.Червени точки - Монкоти(ье)
4.Бела - Анди Шлек 100%, ако не се отрепе
5.Отбор - Астана/Saxo Bank

1. На кое место ше завърши баце Ланс у крайното генерално класиране? - 4-5
2. На кое место ше завърши баце Ланс е крайното за катерачи? 5-6
3. Кой очаквате да направи изненада в позитивен аспект (като оня колумбийски грозник преди две години, примерно)? Кльоден
4. Кой ше се издъни най-яко от фаворитите? Контадор
5. Колко случая на положителни допинг-проби ше има? 4
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 04, 2009 12:57 pm

1. На кое место ше завърши Дедо ви Ланс у крайното генерално класиране? 4
2. На кое место ше завърши баце Ланс е крайното за катерачи? 6
3. Кой очаквате да направи изненада в позитивен аспект (като оня колумбийски грозник преди две години, примерно)? Боонен (бая му дойде зобта бацета :D )
4. Кой ше се издъни най-яко от фаворитите? Састре
5. Колко случая на положителни допинг-проби ше има? 180 :D не бе - 1 - 2 некъде :dontknow:

Аз допълвам с един друг въпрос - ше се изпокарат ли яко в Астана ? Нещо ми се струва яко напечено положението, не ми се струват особено сплотени и накрая май май нито Ланс нито Контадор ше напрае нещо :crap:
Аватар
Neo_92

Мнениеот copland » Съб Юли 04, 2009 1:26 pm

Бацета, явно още ме държи Шивасът от снощи и затва, съм написАл голЕма глупост преди малко. Та покорно Ви молим да ни разрешите да си променим прогнозата. А именно:
copland написа:Днескашният победител шсе казва Канчелара.
Втори - моя любимец Кадел. :oops:
Трети - баце Ланс.
Мечков - четвърти.
Контадор - на престижна позиция между 5 и 9.

Канчелара и Кадел остават;
сметамЕ, че трети шстане Леви Лайфаимър;
баце Ланс ша е четвърти;
пети ша е нЕкой от Гармин-Слипстрийм (това име баш като за ТТ ми звучи)
и шести ще да бъде Контадор.
Казах.
Аватар
copland

Мнениеот za6tovsenamen » Съб Юли 04, 2009 1:40 pm

:offtopic: Ей пичуви! Ни разбрахте ли от шефчитътъ(СС), чи съ казва Ливай не Леви! :beer:
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот za6tovsenamen » Съб Юли 04, 2009 2:25 pm

Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот copland » Съб Юли 04, 2009 2:27 pm

za6tovsenamen написа::offtopic: Ей пичуви! Ни разбрахте ли от шефчитътъ(СС), чи съ казва Ливай не Леви! :beer:

Покорно прося прошка!
А фамилията му как точно се чете по нашенски? Щото обожавам като чуя нещо от сорта на Лефемиè! :rofl:
Аватар
copland

Мнениеот Grash » Съб Юли 04, 2009 2:46 pm

za6tovsenamen написа::offtopic: Ей пичуви! Ни разбрахте ли от шефчитътъ(СС), чи съ казва Ливай не Леви! :beer:

По принцип тези неща нямат значение и е излишно да се коментира, НО съм чувал Ланс да се обръща към него именно като Ливай.
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 04, 2009 4:33 pm

След дълги размисли и консултации със семейството си, реших, че големата награда нема да е кръгче около язовир Белмекен с цеца, а обиколка около язовир Калин с байка на зет ми. Той нема име. Байкът на зетя, де. Победителъ също така ше спичели и носене на мойта каска, както и ше му пусна да гледа кво показва компюторчето на байка. Сметам, че сички победители ше са много доволни! Нема такъв мизерник като Драг, заклевам се! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 04, 2009 5:47 pm

Нова промяна в условията, баценца, от утре откривам импулсна линия и ше ми пращате прогнозите си на есемеси, никви форуми, никви пощи. Искам дълги писма, с адрес, егене, кръвна картина, генетичен паспорт и банковата ви сметка, иначе нема да приемам преположенията ви за редовни! :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Съб Юли 04, 2009 5:55 pm

Баце, няма никъв проблем. Ше ти пратим допълнително и данъчната си декларация - за всеки случай :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот za6tovsenamen » Съб Юли 04, 2009 6:35 pm

Щом ще ходим на язовир Калин се захващам да търся из прахолясалите книги информация за СС! Очаквай ме с влака на 27(деня след края на тура). :D
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 04, 2009 7:32 pm

za6tovsenamen написа:Щом ще ходим на язовир Калин се захващам да търся из прахолясалите книги информация за СС! Очаквай ме с влака на 27(деня след края на тура). :D

Баце требва да се поровиш бая в архивите ... илядо и четристотин годин лета по рано
Аватар
Neo_92

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 04, 2009 7:36 pm

Бацета, днешната игра пичели с минимална разлика "защовсенамен". Отново. Заедно с баце Неа са познали пълвите двама, но той е фиксирал и место на Кадел м/у 3-то и пето, което го извежда с три косъма по гърдите напреде. Честито, след днешния етап и с бонуса от вчера, баце защовсеблаблабла излиза начело. :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот za6tovsenamen » Съб Юли 04, 2009 7:41 pm

DstupidBastarD написа:Бацета, днешната игра пичели с минимална разлика "защовсенамен". Отново. Заедно с баце Неа са познали пълвите двама, но той е фиксирал и место на Кадел м/у 3-то и пето, което го извежда с три косъма по гърдите напреде. Честито, след днешния етап и с бонуса от вчера, баце защовсеблаблабла излиза начело. :clap:

Я ми дай въпросите за следващите 3 дни(неделя,понеделник,вторник), че няма да имам нет и и ще съм с три косъма на г'за по назад :D
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот copland » Съб Юли 04, 2009 10:54 pm

Баце Бастардо, държа на бонус пунктове, заради прогнозата, която дадох днес тук. :beer:
Аватар
copland

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 05, 2009 6:29 am

copland написа:Баце Бастардо, държа на бонус пунктове, заради прогнозата, която дадох днес тук. :beer:

Получаваш бонуса, баце, още вчера ти видех таа прогноза и сметам, че требва да играеш тото! Я кажи, ше влезне ли резесето у Парламента и колко процента ше земат турците днеска? :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 05, 2009 6:32 am

za6tovsenamen написа:
DstupidBastarD написа:Бацета, днешната игра пичели с минимална разлика "защовсенамен". Отново. Заедно с баце Неа са познали пълвите двама, но той е фиксирал и место на Кадел м/у 3-то и пето, което го извежда с три косъма по гърдите напреде. Честито, след днешния етап и с бонуса от вчера, баце защовсеблаблабла излиза начело. :clap:

Я ми дай въпросите за следващите 3 дни(неделя,понеделник,вторник), че няма да имам нет и и ще съм с три косъма на г'за по назад :D

Баце, не мога да изстискам цели 3 въпроса, па и е против правилника. Освен тва, ти си силен у познаването, така че три пропуснати етапа нема да ти се отразът много лошо, нека има интрига!

Днешният въпрос е следния: Ако един продукт струва 1 долар в САЩ, какво мито требва да му се начисли и кви транспортни разходи, за да струва без печалба тук 2,50 лева? Приемете, че 1долар е лев и четиресе. Аз дигам ръце и се отказвам да отговарям на такъв малоумен въпрос! :nono:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Нед Юли 05, 2009 8:18 am

Баце, на мен друго ми е чудно. От централата на Евроспорта дали въобще подозират за тази "рекламна" кампания на Драг и Шимано, която се провежда в българския ефир на Евроспорт, щото съм забелязал некак си как английски и руски коментатори упорито избягват да правят какъвто и да е тип реклама на конкретни велосипеди и компоненти /е.. може някъде да са се прокраднали лични предпочитания, но все пак това си е в реда на нещата/, но не и тотално налагане на една конкретна марка велосипеди и компоненти :dontknow:
Също, ако се чудите защо вече не показват Диди D'Дявол-а както до преди 3-4 години - причината е, че дядката е станал рекламното лица на Look или Time не съм много сигурен и е започнал да прави бизнес и е вземал пари, когато хората са искали да се снимат с него.
Едно нещо със сигурно знам - рекламата е страшно скъпо нещо, а баце Драг с бюджет максимум от 1000 лв. за награди + още нещо си спечелва 3 седмици ефирно време по един от най-гледаните канали :bowdown:
Ма баце Драго често се появява и по телевизията - хората се събрали да се преброят, той изтипосан на преден план..., толкова ми стана забавно, когато не му дадоха 2 думички да обели на преброяването в София ,а взеха мнение от обикновените колоездачи.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот copland » Нед Юли 05, 2009 10:37 am

DstupidBastarD написа:Нова промяна в условията, баценца, от утре откривам импулсна линия и ше ми пращате прогнозите си на есемеси, никви форуми, никви пощи. Искам дълги писма, с адрес, егене, кръвна картина, генетичен паспорт и банковата ви сметка, иначе нема да приемам преположенията ви за редовни! :magnify:

Баце, всичко друго как да е, ама предвид факта, че утре си летя за България и имам да поливам дипломиране, в следващите няколко дни (хм... седмица-седмица и половина) трудно ще намерят кръв в алкохолната ми проба. :D :beer:

DstupidBastarD написа:
copland написа:Баце Бастардо, държа на бонус пунктове, заради прогнозата, която дадох днес тук. :beer:

Получаваш бонуса, баце, още вчера ти видех таа прогноза и сметам, че требва да играеш тото! Я кажи, ше влезне ли резесето у Парламента и колко процента ше земат турците днеска? :popcorn:

Баце, политиката е мръсна игра и аз не я мога. Освен това днес за пръв път ин ма лайф ще ходя да гласувам като за целта шсе друсам около час и половина с влака на отиване и още толкова на връщане. :banghead:

DstupidBastarD написа:
za6tovsenamen написа:

Баце, не мога да изстискам цели 3 въпроса, па и е против правилника. Освен тва, ти си силен у познаването, така че три пропуснати етапа нема да ти се отразът много лошо, нека има интрига!

Днешният въпрос е следния: Ако един продукт струва 1 долар в САЩ, какво мито требва да му се начисли и кви транспортни разходи, за да струва без печалба тук 2,50 лева? Приемете, че 1долар е лев и четиресе. Аз дигам ръце и се отказвам да отговарям на такъв малоумен въпрос! :nono:

Баце, и тука ме фащаш натясно - финансите не са ми от силните страни. Ще пасувам. Само ме е яд, че не се сетих по-рано да ви накупя гривнички от иБей в Немачко и да дъмпинг-вам цените в България. Примерно с бартери: една гривничка = една бира почерпка. :beer:

П.П.С.С.Т. Бацета, нЕкой много убедително ми бие плюсове, за което съм му много благодарен, обаче за съжаление бая ще почака докато имам правото да му върна жеста! Но желанието е налице! :agree: :peace: :beer:
Аватар
copland

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене