Ами принципно е глупаво да си купиш цял байк и веднага да му смениш рамката, но пък ако наистина го предлагат за тези пари мисля, че ще си струва. Ако някак си продам старата рамка и прехвърля всичко на един RAM HT да речем, не мисля че ще трябва да доплащам нещо. Но да си сглобя цял RAM HT с такава вилка... БАС предлагат само Rock Shox и Manitou, които на мен не ми харесват (освен Boxxer-а, но пък той струва колкото едно прилично колело...). Ако предлагаха Marzocchi щях да си купя направо колело от тях...
Естествено Бехемота мога да си го карам и с оригиналната рамка... какво пречи? След като е с масло, мисля че ще работи доста по-добре.
Всъщност идеалния вариант за мен е hardtail с ниско (еднокоронно) marzocchi Zx (не знам кой е най-добър като цена/качество, това Z150 не изглежда никак зле) със монтаж поне alivio/sram 5.0 и дискови спирачки, но пак колкото и да ги смятам нещата излизат доста над тази цена - бехемотската, а пък такова колело (full suspension, висока вилка) също ме устройва. Просто с едното явно ще се ориентирам по към градски изпълнения, а с другото предимно към планината. И двете ме влекат еднакво, така че май само парите ще решат....
Ама че глупости изписах

) айде да си лягам.
***Нещо форума се гъбарка... тоя пост го пуснах в 00:55, а пише че съм го пуснал в 21:54:11 , че даже го сложи на този на Tanuco, на който всъщност отговарях... хех или аз днес съм прекалил с дозата