taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Reflex написа:Тия от Астана все повече ме отвращават.Тотално затриват конкуренцията.Как може състезатели като Клоден и Лайфаймер да бъдат второстепенни, при положение, че по нищо не отстъпват на Контадор и Армстронг.А и на другите отбори все нещо лошо се случва.Дано утре ги изиграят някак.
Neo_92 написа:Кавендиш батка , 70км/ч на финалаСС измислиха нещо
Некъв пич ше го черпим бира колко иска - Камен Станчев бръснал ли си е краката когато се е състезавал![]()
Neo_92 написа:само колко ме е яд че няма да мога да го гледам , по точно да слушам СС
za6tovsenamen написа:Neo_92 написа:само колко ме е яд че няма да мога да го гледам , по точно да слушам СС
Ще ти го запишем на видео касета
Neo_92 написа:Айде който от вас двамата го прави да добави епичните коментариАко имате и някой линк с клипче където се чува некоя тяхна изцепка и особено къде Ставрев казва Камен Станчев най добър треньор по шосе и писта за последните 35 години
did написа:Направи го ти бре! Цъкаш на "Редактирай" и редактираш! Това е идеята на викито.
brumbar написа:За всички, които стискат палци срещу Астана - ЧЕСТИТО.
Ливай е аут от Тура - счупена китка.
-------------------------------------------
Ха дано и Армстронг и Контадор се претрепат![]()
От сега нататък стискаме палци за Йенс Войт
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта