(и какво е колелото - задължително)
Нещооо само пилоти тука

п.п. ааа и Ф на гумата

DiRt-CrAzY написа:Косио върви върви ма на 3 седмици по 5 кинта за ос давашkosio написа:k0k0 написа:55км/ч със Спринт Джокер (на 8годинки ама все още се движи )
Споко аз карам Спринт Прериа на 9 години ама сум учуден че оште върви
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
_SoRa_ написа:59.06km/h
THEZOGGO написа:76 км/ч - от с. Горни Лозен по посока околовръстното шосе - надолу
С байка, рекорда ми е 68 км/ч - от бул. Черни връх, посока НДК.
marsa написа:77km/h, преди час и нещо:
http://media.snimka.bg/3901/014058130-big.jpg
Попътен ветрец, шосеен велосипед, 53/14 предавка, чудесен асфалт. Общо тегло с велосипеда = 85кг.
_SoRa_ написа:59.06km/h
RAM HT2 custom 14.5kg, 42-32-22/11-32, предна гума - гума Мaxxis Advantage 2.1, задна- SCHWALBE Smart Sam 2.1
YouAreDeaD написа:Купих си ново колело и копютърче и на връщане от Пловдив наще ме спряха на Пампорово,за да се спусна до смолян,като наще карат зад мен с колата на авариини,за да не стане някоя авария... Max Speed - 65.3,но мене ми се стори бая бързичко за 65 километра,за това като слезнах от колелото питах наще и те ми казаха,че по едно време съм карал с 100км/ч,а и байка е Scott Voltage YZ 35 .Няма кво се хваля и перча просто споделям преживяване,пък които квото ще да си мисли не ме бърка ...важното е че аз се изкефих на мах
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 381 госта