Schizophrenia написа:Видях ето този индивид,така де само колелото му,вторник на Слънчев бряг.Явно пича си рисуваше по месото или той рисуваше,така и не разбрах,какво е и колелото.![]()
, колелото си
.MozaK написа:Schizophrenia написа:Видях ето този индивид,така де само колелото му,вторник на Слънчев бряг.Явно пича си рисуваше по месото или той рисуваше,така и не разбрах,какво е и колелото.![]()
на мене ми прилича на РАМ Урбан
Видях бесния да катери кръговото на Цариградско за към плиска

Redhat написа:Бързо да си признават тук всички, които бяха на Гела

, колелото си
.edinmilion написа:Най вероятно GECKO в борисовата към 19ч., беше със SHOCKBLAZE-а. С такива спомени съм останал, че е с колело което струва колкото вилката на другото му кууло
dEcLiNe написа:Днес близо до CCS-а едно момче с бял Gambler и черни осмици.Аз бях на отсрещния тротоар той мина видя ме и после продължи.
-=[V@N10*P!4A]=- написа:пп. Ти с Хай Октана ли беше, защото от другата страна, пред Facebook-a имаше две момчета-едното с жълт РАМ ДХ.
-=[V@N10*P!4A]=- написа:dEcLiNe написа:Днес близо до CCS-а едно момче с бял Gambler и черни осмици.Аз бях на отсрещния тротоар той мина видя ме и после продължи.
Аз бях, бързах и неможах да ви поздравя.![]()
пп. Ти с Хай Октана ли беше, защото от другата страна, пред Facebook-a имаше две момчета-едното с жълт РАМ ДХ.
tweety написа:НДК 19:16 ч момче с черен RAM DH и BOXXER возеше момиче на кормилото,да признава кой е тоз![]()
dEcLiNe написа:днес в южния един пич с неква странна и огромна мекица с Монстър отпред

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта