Admin написа:И аз се чудя за какво ти е да въртиш назад... Ако това ще те успокои, "проблемът" съм го наблюдавал при определени предавки и с доста висок клас дерайльори, но както сам казваш, при въртене напред не се проявява, така че за мен всъщност не е никакъв проблем.
Примерно аз се сещам, че щом при въртене назад веригата минава на съседна предавка, то значи ще има и много голямо триене (по- голямо от допустимото) при педалиране напред на същата крайна предавка, т.е. примерно може да не е добра комбинацията, може да е удачно да се постави средно движение с по- къса ос, стига да е възможно, да кажем ако венците не се падат в средата на касетата, а са изнесени към големите предавки. Въобще аз лично не бих приел за решение на проблем "всъщност може да не го разглеждаш като проблем, а да свикнеш с него".Ozzie написа:Все още аз (а и другите) не сме разбрали каква ти е потребността да въртиш назад?
Благодаря, утре ще видя каво е полужението с веригата и рамото!Олеомак написа:Подобно нещо се случва при..
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 22 госта