"Нашата група"-Каране за начинаещи в Стара Планина

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Re: "Нашата група"-Каране за начинаещи в Стара Планина

Мнениеот ХристоС. » Нед Авг 30, 2009 7:53 pm

Така, де - на мен работата ми „помага“ - предвид, че карам всеки ден, използвайки изключително колелото си за превозно средство (но за каране в планината през седмицата не ме бройте, освен ако не става дума за вечерен / нощен „излет“ и имате подходящото осветление, както и търпение да издържите предпазливия ми ход надолу). ИНОПЛАНЕТЯНИН - можеш и ти да го пробваш този вариант, освен ако не живееш на 5 минути пеш от работното си място (;
The phoenix was reduced to ashes, from which a new, young, strong phoenix arises, reborn anew to live again.
_loading resurrection: complete
_starting rebirth: started
_metamorphosis: beta state
Аватар
ХристоС.

Рейтинг: 1511

Мнениеот THEZOGGO » Нед Авг 30, 2009 10:50 pm

Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот dimcho » Вто Сеп 01, 2009 4:05 pm

Здравейте,
Благодаря на организаторите и на всички от "Нашата група" за приятното каране в неделя.
Със закъснение, ето малко снимки и от мен (приятно закръгления побелял колездач със черния Specialized и еделвайс на фланелката отзад)

http://www.snimka.bg/?album;aid=417051

Ако се организирате, ще се радвам да ви заведа да покараме в нашата гора (над село Доброславци)
Аватар
dimcho

Рейтинг: 1215

Предишна

Назад към Мероприятия - архив