Как да си намерим нова компания за каране(безопасно)

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Как да си намерим нова компания за каране(безопасно)

Мнениеот RockShox » Пет Сеп 04, 2009 8:53 pm

Много ми се иска да си намера нова компания да карам на НДК защото моята се разпадна :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: ...Още съм начинаещ, но обичам да карам и обичам стилове стрийт и дърт, карам С2 с малки подобрения :D :D Ако имате предложения пишете тук или на ЛС :beer: :beer: :beer:
(ако темата не е за тук моля преместете я :dontknow: )
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор. ;)
RockShox

Рейтинг: 1178

Re: Как да си намерим нова компания за каране(безопасно)

Мнениеот dEcLiNe » Пет Сеп 04, 2009 9:05 pm

Еми много просто предполагам, че знаеш къде седят х-ърите на НДК затова отиваш при тях и се сприятеляваш.Is it so hard? ;)
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот RockShox » Пет Сеп 04, 2009 9:29 pm

Ще ми е мн по лесно ако отида там с някой, който кара с тях и познавам :rofl: :rofl: :rofl:
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор. ;)
RockShox

Мнениеот EccentricMOTION » Пет Сеп 04, 2009 9:30 pm

Съжалявам го горкичкия... :( звучи много отчаяно. Знам какво е да няма с кого да караш, особено твоя стил. Ти искаш да летиш по пътеките, останалите са планирали поредните 50км "да разкършат"...

След седмица се връщам в Сф. От опит мога да отбележа че срещи от МТБто са положителни. Винаги свършват добре. Няма негативи. С удоволствие може да повъртим/поскачаме. Жалко че свинчето ми е прекалено тежко да се хвърлям по ръбовете но за компания - винаги ;) Поздрави, Николай :)
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот RockShox » Пет Сеп 04, 2009 9:43 pm

Компанията ми се разпадна!!! Запалиха ме да карам, а те се отказват един по един (сериозни хора и знаят какво искат ) :evil: :evil: :evil: :evil:
RockShox

Мнениеот did » Пет Сеп 04, 2009 10:17 pm

Кой точно MTB стил практикуваш?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот taurus13 » Пет Сеп 04, 2009 10:48 pm

Е..пич, ти сигурно си млад още...ама аз като съм на 37 и всичките ми познати смятат, че карането на колело е детско забавление. Това обаче не ме спира да си се губя сам из горите. :D
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот RockShox » Пет Сеп 04, 2009 11:59 pm

Ми точните стилове, които се уча от началото на лятото са стрийт и дърт,но гледам да напредвам съвсем бавно по съвет на Цуцу, а и имах не леко падане в началото на практикуването на този спорт :D :D :D Това са 2та стила, които ме интересуват единствено :beer: :beer: :beer:
RockShox

Назад към Общ форум