TREK_fan написа::offtopic: Aбе хора аз днес карах по един баир,вярно че това е извън темата,ама бати защо мойте Мишленки на мокър баир,в момента в който карах нагоре не валеше,да речем валяло е преди 3-4 часа,превъртат,дори и като бях седнал на 12-13% баир приплъзваха мноо яко,много ме нерви ей това чудо.Някой има ли същия проблем?
TREK_fan написа::offtopic: Aбе хора аз днес карах по един баир,вярно че това е извън темата,ама бати защо мойте Мишленки на мокър баир,в момента в който карах нагоре не валеше,да речем валяло е преди 3-4 часа,превъртат,дори и като бях седнал на 12-13% баир приплъзваха мноо яко,много ме нерви ей това чудо.Някой има ли същия проблем?
Ivan_NL написа:TREK_fan написа::offtopic: Aбе хора аз днес карах по един баир,вярно че това е извън темата,ама бати защо мойте Мишленки на мокър баир,в момента в който карах нагоре не валеше,да речем валяло е преди 3-4 часа,превъртат,дори и като бях седнал на 12-13% баир приплъзваха мноо яко,много ме нерви ей това чудо.Някой има ли същия проблем?
Между впрочем къде ги намирате тези гуми? Мишелин Про не се продава от може би 6-7 години. Явно някой е изровил от някъде изостанали бройки , но имайте в предвид че гумата старее и се втвърдява с времето - което води също до този ефект пързаляне , лесно пукате. Аз лично бих купил някоя по-евтина например Конти ГрандПри , но пресна гума отколкото толкова стара макар и по-добра.
BULLDOG написа:Пукам и сменям с нови напук на did
BULLDOG написа:Мишелин Про в Макском днес в 18.00 я видях на цена 17лв бройката. А относно гумите да.Само на гребната съм пукал и то отскоро като изсъхнаха тръните.Има цели поляни там.
Какви са тия километри, какво е това чудо, за 2000 - 3000 километра пукам по 10 гуми.Леле като ви гледам по 2000-3000 км без спукана гума.
TREK_fan написа:... Мишелин-Про3 Рейс,ама и дори да не съм карал с тях на мокро силно ме съмнява,че на мокър асфалт нагоре биха се държали като на сухо...
krumbgf написа:Нека хората дет по 2000км не пукат да кажат тайната че ме е страх да карам на далече![]()
Спирам на 50ина км. и проверявам гумите.
Дайте некакъв добър модел гуми да слагам
krumbgf написа:Аха,ми че ако може кажи от къде да ги купувам предполагам че все пак са под 100 кинта бройката щото ако е повечко то ще доближи цената на колелото ми
Grash написа:krumbgf написа:Нека хората дет по 2000км не пукат да кажат тайната че ме е страх да карам на далече![]()
Спирам на 50ина км. и проверявам гумите.
Дайте некакъв добър модел гуми да слагам
Както и преди съм казвал, каквито и гуми да сложиш, шанса да спукаш си е налице, и е значителенСъс най-скапаните гуми, които нямат и грам защита можеш да изкараш 3000 км без да спукаш, веднага след това, можеш да сложиш нещо за 80лв бройката, със най-добрата защита и тн и буквално още на първият километър да спукаш... единственото с което ти помага по-скъпата и по-защитена гума е да намали шанса от спукване, но ако ти е тръгнало... няма спасение
Аз лично в момента съм със Continental Grand Prix 4000s, които имат най-добрата до момента защита на Continental, а именно Vectran. Вече имам изминати над 2500 км с тях, за които съм пукал само веднъж предната, и то беше супер малка дупчица, с която след напомпване можеше около 2 часа да се изкара без проблем... Като имаш предвид, че тежа 100 килограма и съм карал къде ли не, до момента гумите се представят много добре. За качествата им като цяло, сцепление на мокро и тн, също само добри неща могат да се кажат... единствено цената не е много приятна
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта