marsa написа:Neo_92, сега тъй като си вече сред нас - групата на Софийските бацета, искаме да знаем тука ли ти е шосейката и кога ще те видим да покараш с нас
Grash написа:Централни софийски
Grash написа:И защо трябва да се прибираме след Костенец? Дайте от там да качиме Белмекен, че отдавна не сме били тама, после Юндола - Якоруда - Банско - Благоевград(тук набързо качваме яз.Калин) - Дупница - Кюстендил - Перник - София - Пирогов - Централни софийски
http://www.bikemap.net/route/318438?125339076222725
ivajlo написа:Бацета, как ще погледнете на предложението тура у понеделник да бъде:софия-ярема-ковачевци-самоков-боровец-долна баня-костенец-ихтиман-софия, или казано с думи прости -обратния на original маршрут,предложен от баце Росен (дано не ми се разсърди)?![]()
![]()
DstupidBastarD написа:Само, че требва да настъпат некои (козметични) промени в тръгването, като часът стане 9 (максимум), а местото на срещата - спирката на рейсовете за Бистрица, дето е веднага след като се пресече околовръстното от Ст.град нагоре /май се казва Бистришко шосе/. Кво ше кажете?
marfi написа:DstupidBastarD написа:Само, че требва да настъпат некои (козметични) промени в тръгването, като часът стане 9 (максимум), а местото на срещата - спирката на рейсовете за Бистрица, дето е веднага след като се пресече околовръстното от Ст.град нагоре /май се казва Бистришко шосе/. Кво ше кажете?
Колкото по-рано толкова по-добре
DstupidBastarD написа:8:30. Окей?
DstupidBastarD написа: да тръгнем в 8:30. Окей?
Grash написа:DstupidBastarD написа: да тръгнем в 8:30. Окей?
Нямам зимна екипировка
madmartigan написа:От сега гласувам за "Златната Среда" ®. И сядам да медитирам за повече пауър утре. Оммммммм...
DstupidBastarD написа:madmartigan написа:От сега гласувам за "Златната Среда" ®. И сядам да медитирам за повече пауър утре. Оммммммм...
Баце, вече си горд мамут, тва дава поне 10-15км/ч по-висока средна скорост. Утре требва да получиш бойно мамутско кръщение на 15%-овата стеничка след Бели Искър!!!
Grash написа:Последно остава 8:30 на спирката след околомръстното, нали? Има голяма вероятност да ви изпратя само до Ярема, но ще видим... Днес коляното се обади доста рано, което прави случая различен от този който имах с дясното, защото там проблема се появаваше след 4-тия час активно каране...
BluE_Magic написа:Я направете една тема за колената и там да се пише как да се предпазваме от този проблем, защото е много сериозен и много хора слизат от колелата заради това.
BluE_Magic написа:Я направете една тема за колената и там да се пише как да се предпазваме от този проблем, защото е много сериозен и много хора слизат от колелата заради това.
Grash написа:BluE_Magic написа:Я направете една тема за колената и там да се пише как да се предпазваме от този проблем, защото е много сериозен и много хора слизат от колелата заради това.
Баце то си има тема... http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=53442
Аз съм стар и тежък, но това дето казваш, че и твоите съотборници имат проблеми, ми се струва странно...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта