BULLDOG написа:Наистина е странно,ама е факт.Днес карах над село Руен чак.Ако някой знае каква е денивелацията да каже.Убийствено ми се стори.Целия бях облян в пот и пулса ми беше над 200
И естествено средната скорост е 34-35.
BULLDOG написа:Наистина е странно,ама е факт.Днес карах над село Руен чак.Ако някой знае каква е денивелацията да каже.Убийствено ми се стори.Целия бях облян в пот и пулса ми беше над 200
BULLDOG написа:Казах,че обърнах след селото.Карах по черен път между Куклен и Долни Воден.Имам и снимки за неверници като теб.А и умирам,ама не бутам.Как да бутам кат не става с тез Екзустарки.Ама наистина се изморих на този баир.А аз рядко се изморявам.
BULLDOG написа:Е това е приказка.Утре съм из на Нео дълбоко селския район из Рила.ама вдругиден - ВТОРНИК съм на линия!!! Дай телефон или звънни 0888886886 да се разберем.На линия съм.
krumbgf написа:Това за пулса обаче ми изглежда невероятно ( аз никога не си меря пулса докато карам защото ми създава нерви и страх) http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31773/ разгледай го това
todor todorov написа:krumbgf написа:Това за пулса обаче ми изглежда невероятно ( аз никога не си меря пулса докато карам защото ми създава нерви и страх) http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31773/ разгледай го това
Баце, в този форум пишат глупости. Или поне неща, които нямат нищо общо с колоезденето. зарежи го и не си образувай нерви. Макар че предполагам, че няма да ми повярваш, ама поне да се опитам...
Не смятам че някой трябва да ме спира.Ти ако си добър покажи го.Не се сравнявай с мен.Резултатите са си мои.А и кой е казай,че сме най добрите?А и че си добър се доказва,а не се казва според мен.Ама и това явно си е мое мнение само.Тук някои само си говорите и то неща които са ви удобни.За неудобните и резилите си мълчите.МИКИ МАУС написа:Булдог ,ти си гений! Разказа на целия свят, че ние от Пловдив сме гола вода. Давай! Щом напъните на дид да те спрат нямат успех - дерзай! Хора като теб са радостта на човечеството. Бъди щастлив!
BULLDOG написа:бля...
Grash написа:BULLDOG написа:бля...
Баце, не ми казвай, че все още не си осъзнал, че всички те мислят за ебаси пародията и само се ебават с тебе?!
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта