dualdisk brake

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bikerider » Вто Апр 05, 2005 12:32 pm

[quote="hlebarka"]

[quote="velco"]

[quote="bikerider"]
накрая една гатанка от мен - защо дори и най-луксозните коли нямат по два ротора на колело? помисли, пък белким се сетиш...
[/quote]

Ми май имат ... поне отпред, вентилирани дискови или нещо подобно, мяза на два диска ... де да знам, може и да греша, не съм инжИнер ...

[/quote]

ама каде се загуби

имат - един спирачен и един вентилаторен
[/quote]

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

пазете се!!! Велко бди... Велко никога не спи, Велко IS BACK!!! :rofl::rofl::rofl::bowdown::bowdown:

добре дошъл... поне един човек знам който мноого ще ти се зарадва... :emlaugh::emlaugh:

за дисковете - хлебарката ти го каза :roll2::hbang:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Вто Апр 05, 2005 12:36 pm

:rofl::rofl::rofl::rofl:

извинявам се, ама ми стана ужасно смешно... митичния нихилист с пистолет и червени чорапи се завръща

:emlaugh::emlaugh::emlaugh::rofl::rofl::rofl:

Edit: Велко, сърдечно ти благодаря за обедния смях... нищо лично - ще пийна една биричка за твое здраве след малко :thumb::beer:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Апр 05, 2005 12:46 pm

А понякога им слагат и по една фуния да им духа насрещния въздух:rofl::rofl::rofl::rofl:
Може и на байка да сложат две фунии - на двата диска:bulb::bulb::hbang2::hbang2::rofl::rofl::rofl:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот nk » Вто Апр 05, 2005 9:13 pm

[quote="if_pif"]

znaci na skoro mi be6e popadnala i dobre 4e si q zapazix! A inace nqmate pravo da se srujite taka s momceto! ni6to lo6o ne e kazalo! Prosto si ima svoi predstavi za ne6tata!:banghead: $e koi nqma:angel2:

http://free.bol.bg/onze/bikezone/xaxa.jpg
[/quote]

Чудесно... ето че собственика на двудисковата спирачка (звучи като двугърбата камила) е помислил и за увеличеното тегло, компенсирайки го със заден диск, голям колкото капачка за буркан и сигурно почти толкова гъвкав...

:8D:
nk

Рейтинг: 1200

Мнениеот GOA » Вто Апр 05, 2005 11:10 pm

дискове... спирачки.. бе вие телевизия не гледатели ? ...алкохолни двигатели ?
Стискаш лостчето, то дърпа жилото... и от чантичката под седалката изхвърча парашут :bigeyes:

Оф, защо не го написах в нова тема :banghead:
Така щях да си отнеса благословиите :hot: не само да ми се казва че малко карам :scared:
извинете за набляблясването :taped:
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Предишна

Назад към Архив