ААА ужас. Пре'''''х работата. Днес минах през близнаците и питах за масло. Човека ме пита за какво по точно и аз му обясних. Каза ми че проблема е във втулките и ме посъветва да ги пръсна с WD-40 или да намина с колелото. Както и да е. Аз нали съм ''голям'' майстор и реших да поема нещата в собствени ръце като великите байкари. Взех Wd-40 и първо пръснах върхо болтовете. Взех от баща ми най-добрите му шестограми и развих болтовете супер лесно. Пръснах малко по втулките и след това какво стана нещо се заиграх и напълних вътрешната част на ''амортисьор'' с WD-40. Наклоних го и сигорно 10 секунди течеше нещо черно.

Замислих се и се учудих как влиза прозрачно па излиза черно. Продължих още 2-3 пити и накрая излизаше WD-40 като биста водица. Избърсах го много добре и го монтирах. После се пораздрусах отново на байка за да видя дали скърца. Всичко беше перфектно но като се загледах нямаше следи от масло там докадето е стигал хода на шока. И тогава се сетих че WD-40 отмива грес...

. Вепроса ми е дали WD-40 e траен продукт. Да не стане така че след 5 камъка на Витоша (или Витошка) да не остане никаква смазка и пак да почне да скърца.
ПС: fenoryl мерси за отговорите и за снимката.
Благодаря на всички и съжалявам че ви занимавам с такива неща като поправка на шок от 10 лв. но просто обичам да си пазя нещата.