silvertm написа:..............
joropc написа:silvertm написа:..............
![]()
codename47 написа:joropc написа:silvertm написа:..............
![]()
![]()
![]()
vpravov написа:codename47 написа:joropc написа:silvertm написа:..............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vpravov написа:codename47 написа:joropc написа:silvertm написа:..............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nahi написа:vpravov написа:codename47 написа:joropc написа:silvertm написа:..............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nahi написа:vpravov написа:codename47 написа:joropc написа:silvertm написа:
silvertm написа:Разберете, това е недопустимо и от чисто човешка гледна точка, но също е и рязане на клона, на който всички велосипедисти в планината седим - отношението на хората към нас.
Като си залепиш разцепените дискове и ще разбареш.Crimson написа:Ок, ама на мен ми е много любопитно как точно можеш да намалиш рязко без да уплашиш някой, макар и да спреш на 20 метра от него. Не за друго ама аз те тва не го умея определено и винаги се стряскат макар, че спирам на достатъчно разстояние. Особено на стръмните участъци.
Pr3d4t0R написа:Нали скоро ще има специални трасета на Витоша за спускане - летете там. По пешеходни пътеки се кара със съобразена скорост, т.е. да може да се намали до пешеходна скорост още преди туристите, за да не се плашат.
В неделя карах за кратко на Витоша и по време на спускането се съобразявах с цел въобще да не притеснявам хората, а те ми отговаряха с усмивка на поздрава.
gdude написа:Само да вметна,вчера докато бях на лифта станах свидетел на следната случка : Ходят една група пешеходци и стигат един "кръстопът".Пред тях имаше две възможности,да тръгнат по пътеката с пешеходна маркировка и да минат по пътеката обозначена с табелка за велосипеди.След кратко мислене,хората продължиха по вело-трасето(а ясно видяха табелката).
TheAnimal написа:Такива темерути с кеф да ги прегазиш!То явно от табелките не им светва лампичката, че не е за пешеходци и сами си носят отговорността като ходят по трасето.
През изминалите месеци между "Веломания" и Природен парк "Витоша" се провеждаха обсъждания и консултации, резултатът от които е постигането на съгласие за създаването на маршрути и пътеки в рамките на парка, които да са предназначени специално за планинско колоездене и да са обособени, за да не си пречат с туристическите алеи.
...
В следващите месеци предстои конкретизиране на тези и още много подробности като подробните параметри и характеристики на маршрутите, а първите реални резултати под формата на обособени трасета и/или маркирани специално за колоездене пътеки се очакват през пролетта на 2010 г. За целта ще бъде създадена работна група, която ще се занимава с тези неща.
bikerider написа:На Витоша наистина няма пътеки, които да не са за пешеходци. Но няма и пътеки, които да са САМО за пешеходци. Стига словоблудство, помисли какво ти се говори и се осъзнай. Знаците, които те разпенват толкова не са забранителни, а предупредителни и са сложени от добра воля към пешеходците.
TheAnimal написа:Такива темерути с кеф да ги прегазиш!То явно от табелките не им светва лампичката, че не е за пешеходци и сами си носят отговорността като ходят по трасето.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 384 госта