marsa написа:Баце, обезателно трябва да дефилираме в града, за мен това си е една от идеята на бревета - да се покажем, да ни видят! Мисля, че трябва да изберем добре уличите в София, така че да се минава на централни места, да направим една добра група, надявам се че няма да сме си "нашите" 5-6 редовни... Пък и на гадната част през Илиенци да минем, ще дефилираме бавно, няма рекорд за подобряване тази година
Grash написа:Дали софийският бревет(200км) е с най-голяма обща денивелация от всички останали? Видях че сливенският вариант е 1150м, а както се вижда, това което се планира за събота ще дойде 2500+... за една и съща дължина, това си е доста голяма разлика, не мислите ли?
brumbar написа:Като почти 100 процентов участник от друг град и на мен ми се струва, че Ариана /това е онова езерце до орлов мост нали?/ е подходящо за тръгване. Ма и от метростанция Люлин ще се оправя
Не, Метро е на 2-3км извън София, по продължението на Бул. Европа, и Драгоманското шосе. Аз тръгвам от метростанциите Западен Парк и Люлин (там живея) и ако си планувал да ползваш софийското метро може да отидем до старта заедно. От тук до старта е ~10мин.brumbar написа:Еми явно го бъркам баце, добре, че ми каза щото щях да фащам метрото до тамМоже ли се стига до това Метро с метрото
brumbar написа:Благодаря за предложението. Може и да се възползвам. От сряда ще съм в София и зависи къде точно ще съм позициониран и в петък ще ти пусна бележка да се разберем
DstupidBastarD написа:Ми, щото вече е обявен за Метро-Люлин, баце, аз продължавам да твърдим, че Ариана е перфектното место за старт точно по тоа маршрут.
Lampre написа:DstupidBastarD написа:Ми, щото вече е обявен за Метро-Люлин, баце, аз продължавам да твърдим, че Ариана е перфектното место за старт точно по тоа маршрут.
Ми, като е обявен, ще стане както ми обясни вчера за "демокртиното" гласуване - ще бъде отменен!!!! Може и еднолично. Пускаме нова обява за бревета с начално място "Арина" както преди е пусната и за която не виждам никой да е гласувал, и толкова......Какво има да се притесняваме, сам казваш че това е най-подходящото място за тръгване. Ако някой ми предложи логика за друго - да каже, само да не коментира как и откъде да се излезе от София за карането по този маршрут. Ако има хора в 07:30 в събота по улиците , трябва да ни видят и то заедно, другото е самосиндикална работа, която правим всеки ден! Благодаря.
Да припомня карането по половината от този маршрут през август, което тръгна от "Ариана" и че нямаше недоволни участващи за това.
DstupidBastarD написа:Lampre написа:DstupidBastarD написа:Ми, щото вече е обявен за Метро-Люлин, баце, аз продължавам да твърдим, че Ариана е перфектното место за старт точно по тоа маршрут.
Ми, като е обявен, ще стане както ми обясни вчера за "демокртиното" гласуване - ще бъде отменен!!!! Може и еднолично. Пускаме нова обява за бревета с начално място "Арина" както преди е пусната и за която не виждам никой да е гласувал, и толкова......Какво има да се притесняваме, сам казваш че това е най-подходящото място за тръгване. Ако някой ми предложи логика за друго - да каже, само да не коментира как и откъде да се излезе от София за карането по този маршрут. Ако има хора в 07:30 в събота по улиците , трябва да ни видят и то заедно, другото е самосиндикална работа, която правим всеки ден! Благодаря.
Да припомня карането по половината от този маршрут през август, което тръгна от "Ариана" и че нямаше недоволни участващи за това.
Баце, в режим "бревет" еднолично може да променя маршрута само Лазар, ако си беше неква наша инициатива, знаеш, че просто немаше да има такава дискусия за нещо толкова ясно.
DstupidBastarD написа:Ами, Лазар е организатора на теа бревети за нашия район. Щом обявяваме проявата като "софийски бревет" и има организация за раздаване на медали за участие, значи е замесен Лазар. Аз имам едни пластмасови медали от баце Любо, ама нито ше стигнат за сички нови участници, нито са истински като лазаровите, които идват директно от Париж. Некъде по-нагоре съм дал един мейл, той е на Лазар, за повече инфо, въпроси и заявка за участие.
DstupidBastarD написа:Баце,, в режим "бревет" не е препоръчително ползването на "придружаваща кола", което не пречи да пробваме варианта за неделята, хем да направим едно разпускащо каране след бревета.
DstupidBastarD написа:Точно така, баце, за да караш бревет, требва да се запишеш, да си платиш стартовата такса от 6 кинта, да имаш валиден преглед от оторизиран доктор, че си здрав (ние подписваме една декларация, че имаме такъв, но нищо не пречи да отидеш до джипито си за една бележка) и застраховка, покриваща 1000 кинта разходи. Май тва се изискваше, ако съм пропуснал нещо, молим некой по-информиран да ме допълни!
DstupidBastarD написа:Баце, дават го да се оправя времето от сряда, даже още от утре, така че може некой от теа дни да те поразведем малко след бачкане, да врътнеш некой километър по шопско.
brumbar написа:DstupidBastarD написа:Баце, дават го да се оправя времето от сряда, даже още от утре, така че може некой от теа дни да те поразведем малко след бачкане, да врътнеш некой километър по шопско.
Баце, като съм в командировка, обикновено бачкам до късно, поне до 21 часа и не знам дали ще ме "пуснат" след 17, но ако се уреди нещо, това може да стане в четвъртък или петък, щото в сряда ще слушам еди дългобради страци на стадиона на Академик.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта