Kakто винаги точен и коректен

Модератор: Модератори в пазара
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
HouseDH написа:viktor4000
Съжалявам, че пиша чак сега но още съм нов и несъм знаел за тази тема.
Месец май този убитак ми прати една рамка бехемот.
Обявата беше да ми прати рамка, шок днм някакъв, протектор, колче скоба и ухо, а и рамката няма нито една драскотина.
Аз като нов му повярвах и зех рамката, в еконт ми дадоха дя отворя но забелязах само за протектора, че го няма и я зех, унас вече забялязах че няма фтулките които са на шока но си направих при махането на болта от кубилицата шока се разпадна.
Купих си друг, ама тои и всички втулки беше стегнал зверски та задницата неможеше да мрадне мм.
Имаше и много лепенки по рамката, аз ги махнах, и под повечето имаше драскотини, иначе рамката беше здрава обаче аз бях глупав, че я купих а не помислих с какво ще я зглобя и я продадох.
EccentricMOTION
Това момче ми зе рамката и се нядав, че е доволно, защото аз съм много доволен от него, отнесе се коректно с мен зе рамката не ме е бавел абе сичко ок.
Ако още я държи му пожелавам да си я кара със здраве
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Водач- Компонент по велосипеда, намиращ се до курбелите, захванат за средното движение, който ни спестява от 30 до 3492 псувни месечно, зависи от културата ни и начина на каране.
"Продавам спешно, евтино...." - Байка/компонента се продава тайно.
"Вече не се продава" - бащата се е досетил.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа:gogovelikia
В скайп се пише vili_e_kurva , а телефона му е 0888129255 адски некоректен човек.. от няколко седмици ми пазеше водач писахме си по скайп и няколко пъти се налагаше да пращам адреси. Всеки ден трябваше да му припомням да го прати.. накрая го отхрих по телефона, а той каза че го е пратил сряда вечерта чаках до петък, но когато отидох до еконт пратка нямаше, бях изключително разочарован званях му, какво ли не.. накрая каза, че ме е объркал с друго момче от Троян и го е пратил на него. Аз веднага започнах да търся това момче за да му убесня, че е станала грешка, а след малко той каза на един приятел че е дал водача в София, на човек на когото е дължал пари.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта