FREERIDE RIDER написа:Песента от RED BULL Hell Barge ,моля !
http://vimeo.com/6960145
А ако има някой по-разбиращ, да рипне звука като мп3 файл, ще съм много благодарен ако ми я прати, че поне аз не я намерих тая песен за сваляне

FREERIDE RIDER написа:Песента от RED BULL Hell Barge ,моля !
papi007 написа:FREERIDE RIDER написа:Песента от RED BULL Hell Barge ,моля !
А ако има някой по-разбиращ, да рипне звука като мп3 файл, ще съм много благодарен ако ми я прати, че поне аз не я намерих тая песен за сваляне
did написа:Филмът е определено по-атрактивен от предишната серия. Поставям оценка "отличен" на операторите
Колкото до карането - то е такова, каквото е. В момента това са карачите - това харесват, това могат, това показват. Явно рипането нависоко е модерно![]()
Иначе хубаво паркче си имат в Шотландия и добре го рекламират във филма.
did написа:Филмът е определено по-атрактивен от предишната серия. Поставям оценка "отличен" на операторите
Колкото до карането - то е такова, каквото е. В момента това са карачите - това харесват, това могат, това показват. Явно рипането нависоко е модерно![]()
dEcLiNe написа:Ама на Bourdon пак не му се отдаваха 360-ките.
outfaced написа:did написа:Колкото до карането - то е такова, каквото е. В момента това са карачите - това харесват, това могат, това показват. Явно рипането нависоко е модерно![]()
Аха ... те и аз тъй викам. Жалко, все по рядко виждаме каране. Само скачат и дропят. Иначе камерата и монтажа са класа.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
barabum написа:Уикално началоИмам една малка молба,понеже съм с нов комп и ги нямам всичките части,някой да качи един пак в замунда арена или някъде с всичките части ще съм Ви много благодарен
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
papi007 написа:FREERIDE RIDER написа:Песента от RED BULL Hell Barge ,моля !
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
w0oz написа:12 минута коя е песента. Благодаря предварително)
PowerSlide написа:Гледах го 7 пъти. Невероятно произведение. Аудио/видео/байкинг - в страхотна комбинация. Титанично качество. Видях какво е RED камера![]()
МUSE rulllzzzz !!!!w0oz написа:12 минута коя е песента. Благодаря предварително)
1901 by phoenix
w0oz написа:PowerSlide написа:Гледах го 7 пъти. Невероятно произведение. Аудио/видео/байкинг - в страхотна комбинация. Титанично качество. Видях какво е RED камера![]()
МUSE rulllzzzz !!!!w0oz написа:12 минута коя е песента. Благодаря предварително)
1901 by phoenix
благодаря ти но не е тази песента О_O
PowerSlide написа:Гледах го 7 пъти. Невероятно произведение. Аудио/видео/байкинг - в страхотна комбинация. Титанично качество.![]()
w0oz написа:благодаря ти но не е тази песента О_O
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта