Fanatico написа:BurNiNg_IcE написа:Емиии то се мисли преди да се прави нещо, ама....ти явно си друг случай!
П.П. Епа сега се сетихЗа шлем - ЧЗВ
По-скоро търсачката.

Fanatico написа:BurNiNg_IcE написа:Емиии то се мисли преди да се прави нещо, ама....ти явно си друг случай!
П.П. Епа сега се сетихЗа шлем - ЧЗВ
BurNiNg_IcE написа:По-скоро търсачката.
Fanatico написа:Понеже бюджета ми не е голям мисля да закупя Drag Skeleton.
gengaro написа:е ти все едно нищо не си си купил за малко повече пари можеш да си вземеш Bell Bellistic добра и изпитана каска
Fanatico написа:Така изглежда, но трябва да реша и да разбера как се пазарува или как пазарувате вие от там.
SpoileR написа:did написа:Ако една жена ражда едно дете за 9 месеца, за колко месеца 10 жени ще родят 5 деца?
зависи дали и 10те са ги уважили на куп...
did написа:Задача 4. Ако един did може да свърши работата по някой проект за 3 месеца, но му назначат 3 чираци-помощници по проекта, които трябва да бъдат обучени да помагат, за колко време ще се свърши същата работа?
Засега емпирично съм стигнал до решение само на последниата задача. Отговорът е "година и половина". Другите задачи са ми за домашно.![]()
Не я разбирам тая математика и т'ва е!
did написа:Задача 4. Ако един did може да свърши работата по някой проект за 3 месеца, но му назначат 3 чираци-помощници по проекта, които трябва да бъдат обучени да помагат, за колко време ще се свърши същата работа?
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
fall_out написа:Защото карат на равно
hitar_potter написа:Всякакви устройства могат да скапват сигнала. GSM-и, микровълнови, евентуално рутери... Пробвай да ги включиш към друг компютър
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта