Бравос

Miroslav_red star написа:Ще ти спрем алкохола, ставаш агресивен
veskoz написа:Miroslav_red star написа:Ще ти спрем алкохола, ставаш агресивен
Ако знаеш после какво става... морените почват да ми се дърпат като морето пред Моисей.![]()
Между другото интересен факт е, че когато се прибрах QR-a на 20 милиметровата ми ос беше отворен и два оборота развит... хмм. Изключвам варианта за шантаж от страна на някой малък хулиган на хижата, но пък не изключвам температурно разширение като вариант (малък, но го има). Стягайте здраво
veskoz написа: Изключвам варианта за шантаж от страна на някой малък хулиган на хижата, но пък не изключвам температурно разширение като вариант (малък, но го има). Стягайте здраво
valsto написа: "саботаж", а не "шантаж"?
sos написа:Момчета не е ли време да коментира ме "събота и неделя"Очаквам Йоско да се включи !
sos написа:Момчета не е ли време да коментира ме "събота и неделя"Очаквам Йоско да се включи !
eminem94 написа:Момчета работи ли драгалевския лифт ?
sos написа:Просто хората от групата ми харесват и исках да сме заедно.......
Reactor написа:С лифт или не,важното е да се изкарат дяволчетата събрани през седмицата.![]()
sos написа:Надявам се че няма да сбъркам ако споделя съботното преживяванеДрагалевския не работеше така че съвсем в стила на групата бутахме и карахме,но планината бързо ни прогони беше си харт,но и красиво и наи важното натрупахме опит
Снимковия матерял ще почака че трябва да се намали!
Reactor написа:Лифта и утре ли няма да работи
nahi написа:Reactor написа:Лифта и утре ли няма да работи
Еее! Разглезена работа!
От тоя лифт най- много крачетата да ви измръзнат!
Я бегом нагоре по баира!
nahi написа:
Еее! Разглезена работа!
От тоя лифт най- много крачетата да ви измръзнат!
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта