Окраска на гаража

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Окраска на гаража

Мнениеот Gasolin » Съб Дек 12, 2009 1:07 pm

Гледам, че някой ни е затрил мненията от "С Какво Се Сдобих". Викам си дай да направя отделна тема... Ако смятате, че пречи на някого по някакъв начин й теглете дел-а.
Ето какво сготвихме с аверите в местния "байк център" :P :D
http://picbg.net/img.php?file=799ca49c4db0f42d.jpg едната стена
http://picbg.net/img.php?file=89e325d5b8ff81be.jpg другата стена
http://picbg.net/img.php?file=5a73896d16a2b5f7.jpg напред (не обръщайте внимание на елхата Cheesy )
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Re: Окраска на гаража

Мнениеот wicked_bro » Съб Дек 12, 2009 6:24 pm

не знам дали осъзнаваш колко е зле..все пак не бива да се убива ентусиазма на младите,така че пожелавам ти с повече практика да почне да ти се получават нещата
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Мнениеот azze » Съб Дек 12, 2009 7:03 pm

wicked_bro написа:не знам дали осъзнаваш колко е зле..все пак не бива да се убива ентусиазма

Ама ти току-що го уби. :nono:

Мен пък ме кефят. :clap: Особено http://picbg.net/img.php?file=89e325d5b8ff81be.jpg .
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот wicked_bro » Съб Дек 12, 2009 8:09 pm

да бе предполагам че може и така да е станало..ама от повече от 10 години правя графити и са станали достатъчно важна част от живота ми и малко съм чувствителен на тая тема..малко повече би могло това да е изкуство отколкото използване на боя с неясен резултат
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Мнениеот magadisho » Съб Дек 12, 2009 9:33 pm

Disturbed рлз
Аватар
magadisho

Рейтинг: 1162

Мнениеот azze » Съб Дек 12, 2009 9:56 pm

magadisho написа:Disturbed рлз

???? Би ли пояснил?
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Gasolin » Съб Дек 12, 2009 10:24 pm

azze написа:
magadisho написа:Disturbed рлз

???? Би ли пояснил?

Има плакат на дистърбт на дясната стена.
А за графита - не сме казвали че сме професионали драскачи или нещо такова! Нито сме райтъри, нито някога сме се занимавали с това. Графита е плод на една ролка хратиено тиксо и един мендил дето ни купи спрейовете. :D
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот wicked_bro » Нед Дек 13, 2009 10:07 am

именно за това ви пожелах бъдещи успехи и не казах че сте някви тъпанари и т.н. ..пък сте и от Пловдив все пак :)
Аватар
wicked_bro

Назад към Радост за окото (видео и снимки)