daf4ov написа:Доста има да гледаш..2 ма мъже и половина ми е любимия сериал...смея да каже че знам на повечето серий репликите на изустВсичките съм ги гледал адски много и пак не ми омръзват
как да ти омръзнат ... просто като видиш оня малкия дибил

daf4ov написа:Доста има да гледаш..2 ма мъже и половина ми е любимия сериал...смея да каже че знам на повечето серий репликите на изустВсичките съм ги гледал адски много и пак не ми омръзват
deather написа:Може ли да се регулира свободния ход на лостчето на спирачка Avid Juicy 3, че в момента е много голям и като натисна докрай лостчето опира в другите ми пръсти и ако може, как?
BurNiNg_IcE написа:petarstanev написа:Кажете някоя анти вирусна програма??
NOD 32![]()
25thframe написа:Ако не 2012, а 2010 е края?
25thframe написа:Айде бе, говоря сериозно, представете си че ви остават три дни, какво щеше да правите през тях.
did написа:Alpina написа:... малко хубав алкохол
Защо "малко"?
deather написа:Може ли да се регулира свободния ход на лостчето на спирачка Avid Juicy 3, че в момента е много голям и като натисна докрай лостчето опира в другите ми пръсти и ако може, как?
hitar_potter написа:deather написа:Може ли да се регулира свободния ход на лостчето на спирачка Avid Juicy 3, че в момента е много голям и като натисна докрай лостчето опира в другите ми пръсти и ако може, как?
Свали си каплата и виж дали имаш достатъчно феродо. Ако имаш, както е свалена каплата, натисни лостчето повече, от колкото по принцип потъва. По този начин можеш да приближиш накладките една към друга. Може да трябва няколко пъти да „припомпаш“ така, но тъй като аз лично нямам такива спирачки, не мога да ти кажа точно колко пъти да го направиш. Внимавай да не приближиш прекалено много накладките. И не го прави при обърнато колело
did написа:Тъп въпросТ:
Защо има толкова простотии в "темата за мъдрости"?
BurNiNg_IcE написа:RockShox Pearl 3.3 или Fox Van 05/06' RC?![]()
hitar_potter написа:...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта