codename47 написа:..... може да съм бил аз, и оранжева рамка??
![]()
Reactor написа:codename47 написа:..... може да съм бил аз, и оранжева рамка??
![]()
То днес пак беше ти на ХМС-то в Младост.
Свирнах ти докато щурмуваше мантинелата
По темата:
Днес сутринта Ефрейтор Шукадаров смело и безкомпромисно педалираше по Графа

codename47 написа:...а вчера успях да кача с въртене баира под моста на метрото в Младост макар и с изтритата задна гума, много се гордея със себе си
codename47 написа:@Bolverkm, може да съм бил аз, със светлоотразителна жилетка и оранжева рамка??
![]()
Bolverk написа:Абе един колега преди около час време ми махна на разминаване на Витошка (зоната преди велоалеята) обаче аз малко късно реагирах. Та да се чувства поздравен тук
![]()
Аз бях със сивото колело и челникът.
Alpina написа:та ако не ме лъже паметта, по почти целио Борис III има велоалея...
Ако няма пък велоалея, то има локално до само Княжево, което значи че според закона, ти трябва да се движиш в локалното...
От думите на An Alien Hoopajupe, ми се струва че не си бил в дадения момент в Княжево...
denip написа:Alpina написа:та ако не ме лъже паметта, по почти целио Борис III има велоалея...
Ако няма пък велоалея, то има локално до само Княжево, което значи че според закона, ти трябва да се движиш в локалното...
От думите на An Alien Hoopajupe, ми се струва че не си бил в дадения момент в Княжево...
Би ли цитирал текстовете от закона, според които това, което е bold-нато в горния цитат, е именно така?

dEcLiNe написа:Днес на Бай Кръстьо се видяхме с yavka,gdude, и Шпойлера!![]()
Fanatico написа:Доста пъти съм виждал един пич с червен клаймър (08'-ма май) и някво цоки с чорапчета LIZARD SKINS. Също от едната страна на рамката с главни букви пише УСТРЕМ. Ама така и незнам кой от форума е.
Във Варна ...
azsa-bachinito
Днеска се видеееме и запознааме с Инзаги.
hitar_potter написа:...Поздравих ги с „оп, оп“, ама не ми обърнаха внимание...
azsa-bachinito
Не се прай ми сглобявай облака
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта