hitar_potter написа:А ти е нужно 7,5 - 8 часа сън

azze написа:Много индувидуално е наспиването и зависи от много неща.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"

Daniel Panev написа:azze написа:Много индувидуално е наспиването и зависи от много неща.
Най-паче от това колко си пил преди да си легнеш...

Stancho написа:...Иначе за продължителност съм чел, че 8-8.30 часа на вечер са достатъчни и лично аз го потвърждавам...

Daniel Panev написа:azze написа:Много индувидуално е наспиването и зависи от много неща.
Най-паче от това колко си пил преди да си легнеш...

Ако сера само два пъти сутрин, после като отида на работа ме напъва много и ставам напрегнат.sailman написа:Два пъти спане и два пъти сране те вкарват в кондиция

просто цепи мрака постояно го карам да се изследва ама не ще щото щели да му развалят кефа
 просто цепи мрака постояно го карам да се изследва ама не ще щото щели да му развалят кефа  Казва че еденствения начин да живееш по дълго е да не спиш
 Казва че еденствения начин да живееш по дълго е да не спиш 
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
sos написа:Относно спането едвали ще кажа някое откритие но това е строго индивидуално,познавам един изрод които спи по 3 часа на два дена и е ебати торпилатапросто цепи мрака постояно го карам да се изследва ама не ще щото щели да му развалят кефа
Казва че еденствения начин да живееш по дълго е да не спиш
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"

did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...

azze написа:Само при мен ли не се появява прозорецът за търсене на торенти в Замунда?

Fanatico написа:Абе пичове, аз ли не схващам нещо ... Защо поръчвате от CRC, при валута ~2.20 ? Не излиза ли по-скъпо? Или поръчвате неща, които ги няма в България ?

hitar_potar написа:...

Но все пак кажете нещо относно избора.
  Но все пак кажете нещо относно избора.  

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта