Съвет за колебание между няколко шосейки

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Съвет за колебание между няколко шосейки

Мнениеот PtD » Нед Яну 17, 2010 6:06 pm

Lyubo написа:Пич, ти не си нормален..................остави колоезденето и се захвани с нещо друго!!!!!

Хайде, хайде, без грубости. Къде е казано, че колоездачите трябва да са нормални. Аз познавам доста ненормални :eyebrow:

Fixt00l написа:Ела и ми го кажи в очите, спамър със спамър такъв, да видим ще посмееш ли да ми говориш така, а сигурно кредитна карта не си и помирисвал :crazy: :roll2:

По-кротко, моля. Разбрахме, че си много страшен на живо. Обаче тази сага със терзанията "това или онова" колело започва да става отегчителна. Нищо чудно, че хората реагират така. То наистина кола се купува с по-малко колебание.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот Lyubo » Нед Яну 17, 2010 7:49 pm

PtD написа:
Lyubo написа:Пич, ти не си нормален..................остави колоезденето и се захвани с нещо друго!!!!!

Хайде, хайде, без грубости. Къде е казано, че колоездачите трябва да са нормални. Аз познавам доста ненормални :eyebrow:

Прав си, че то нормален няма, като се замисля и аз съм болен, но за разкика от колегата............ние имаме колелета!!!!!!!! :eyebrow:
Lyubo

Рейтинг: 1240

Мнениеот Fixt00l » Нед Яну 17, 2010 8:57 pm

Това сега някаква дискриминация ли беше, или проява на расизъм :smash: :rofl:
Аватар
Fixt00l

Рейтинг: 1160

Мнениеот aspelozen » Нед Яну 17, 2010 10:48 pm

И аз познавам някои доста странни индивиди.Един от тях обаче направо е убиец.Докато почиваме и си пиеме кафе някъде тоя образ пие водна чаша пълна догоре облак.И да не си помислите че му става зле,напротив,цялата група с шосейки след това го гони по баира,а тоя образ винаги идва с маунтънбайк.То и ние сме големите колоездачи,ама тоя е невероятен.
aspelozen

Рейтинг: 1254

Мнениеот velkov » Сря Яну 20, 2010 6:51 pm

Fixt00l написа:Това сега някаква дискриминация ли беше, или проява на расизъм :smash: :rofl:

Къде изчезна бе колега взе ли колело?
velkov

Рейтинг: 1208

Мнениеот Fixt00l » Сря Яну 20, 2010 7:07 pm

Ами, то всичко е затрупано, куриерите не могат да стигнат до нас, само е за колело сега, ще трябва да се изчака...Аз с прескачания в преспите до коленете ходя до магазина, от 3 дни не сме ходили на рбаота, защото е затрупано и там, няма как да ми доставят колелото...Вижте това, даже се вижда на Speedy бусът тук, на клипа http://www.vbox7.com/play:9380c806
Аватар
Fixt00l

Мнениеот velkov » Сря Яну 20, 2010 7:51 pm

Fixt00l написа:Ами, то всичко е затрупано, куриерите не могат да стигнат до нас, само е за колело сега, ще трябва да се изчака...Аз с прескачания в преспите до коленете ходя до магазина, от 3 дни не сме ходили на рбаота, защото е затрупано и там, няма как да ми доставят колелото...Вижте това, даже се вижда на Speedy бусът тук, на клипа http://www.vbox7.com/play:9380c806

Това какво значи
Вчера вземах рамка КС– рейсър
velkov

Мнениеот velkov » Сря Яну 20, 2010 7:56 pm

Fixt00l написа:Ами, то всичко е затрупано, куриерите не могат да стигнат до нас, само е за колело сега, ще трябва да се изчака...Аз с прескачания в преспите до коленете ходя до магазина, от 3 дни не сме ходили на рбаота, защото е затрупано и там, няма как да ми доставят колелото...Вижте това, даже се вижда на Speedy бусът тук, на клипа http://www.vbox7.com/play:9380c806

Мога да я оборудвам с този монтаж http://velkov0415.snimka.bg/other-sport ... rsa.464130 на цена 420 лв.
velkov

Мнениеот za6tovsenamen » Сря Яну 20, 2010 8:43 pm

Не че нещо, ама за какво ще "съсипваш" рамката с тоя смесен монтаж? :crap: Командите и дерайльора заедно правят една никва комбинация :xx(: И каква може да бъде причината да вземе колело, на което сигурно ще се налага през ден, два или седмица да му настройва скорости, като може да вземе чисто нова Сора, с която проблеми няма да има? :bigeyes:

Едит: Къде си виждал някой да кара команди кампа с дерайльор шимано? Дали случайно няма причина за това? :idea:
Последна промяна za6tovsenamen на Сря Яну 20, 2010 8:52 pm, променена общо 1 път
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот velkov » Сря Яну 20, 2010 8:45 pm

za6tovsenamen написа:Не че нещо, ама за какво ще "съсипваш" рамката с тоя смесен монтаж? :crap: Командите и дерайльора заедно правят една никва комбинация :xx(: И каква може да бъде причината да вземе колело, на което сигурно ще се налага през ден, два или седмица да му настроява скорости, като може да вземе чисто нова Сора, с която проблеми няма да има? :bigeyes:

И защо ще настроЯва скорости?

И какво повече прави дерайльора на Кампа от Шиманото
Последна промяна velkov на Сря Яну 20, 2010 9:16 pm, променена общо 1 път
velkov

Мнениеот Fixt00l » Сря Яну 20, 2010 8:46 pm

Означава, че ще изчакам да разчистят.Как да си взема колело, като никакви МПС не могат да припарят до блока? Да нося колелото на рамената си в преспите ли... Велков, нищо лично, но не мога да взема твоето.
Аватар
Fixt00l

Мнениеот velkov » Сря Яну 20, 2010 9:11 pm

Fixt00l написа:На мен нищо не ми говори този монтаж...Рамката кой размер е, скорости и спирачки какви са ? Означава, че ще изчакам да разчистят.Как да си взема колело, като никакви МПС не могат да припарят до блока? Да нося колелото на рамената си в преспите ли...

Това е рамката http://velkov0415.snimka.bg/other-sport ... 8.17026898 56 или 58 размер а монтажа е Шимано 105 с команди Кампа Дайтона 2 по 9 равотещи перфектно.
velkov

Мнениеот Fixt00l » Чет Яну 21, 2010 10:35 am

Тук един продава евтина шосейка с предшественика на Ultegra, какво мислите ? Може, като крайна мярка, да го взема, като за няколко месеца, и да изчакам новите оферти... http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=65635
Аватар
Fixt00l

Мнениеот Grash » Чет Яну 21, 2010 11:24 am

Мисля, че за парите които му иска си стурва. :agree:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот stilo » Чет Яну 21, 2010 6:33 pm

недей, ще се набуташ :nono:
Аватар
stilo

Мнениеот Fixt00l » Чет Яну 21, 2010 10:38 pm

Аз се отказах днес.Голямо ще е, а смяната ще е по-скъпа от предложението на г-н Synthesis.Остава главоблъсканицата между Sora/Tiagra, която в цената, грубо казано, е двойна, а не зная в издръжливост и удобство как ще се изрази за мен.От Ultegra прекалено много недоволни има по другите форуми, а и ми иде скъпо.За Campagnolo ми е рано, аз бъкел не разбирам.А г-н Желев явно го хванах изнервен, или в неподходящ момент, защото беше груб, след като му казах, че не мога да взема оня Drag Master TEAM за 1600лв.Нарече ме " образ ", а всички вас-неуки, и започна да настоява как разликата била цял килограм, а между лапа Ritchey и карбонова-100лв, и как не съм правел разлика между Drag Master Tiagra, и Drag Master Team.Било за ценители, и какво ли не...Може ли такова нещо, бе, във всеки един магазин те изнудват и те правят на мармалад, и всеки, ако не му купиш неговото, да го отървеш, ще те изкара последния цървул...До момента Niko Bikes, Zhelev Bikes, магазинвелосипеди, и един варненски магазин, зад РПУ за задгранични паспорти...Хвала на Георги Спиров-Synthesis, разликата между него и тия измекяри е оттук до луната.Как да дам 1600 лв за втора ръка колело, като за 1200 лв вземам чисто ново, с 2 години гаранция, и какво ли не...С трици стадо маймуни лови ли се...Как може да ми говори така...На Спиров му се обадих няколко пъти за по 10 минути, човекът беше повече от любезен...Какво да направя аз, като в БГ малко хора умеят да правят бизнес :banghead: Отвсякъде слушам само " Ама аз това не мога да го доставя, ама ние ще ви се обадим, ама що не си вземеш ей онова, дето виси закачено, ама що ти е шосейка..." и почти никъде в цяла БГ няма наличности...Или, ако има, нямат размери...Пфу...И това ми било европейска държава...Чакай си за Shockblaze, а те може и след 10 години да излязат...Другият вариант ми е онази Sora и онова, от Бургас, за 1055 лв, как ще го коментирате ?
Аватар
Fixt00l

Мнениеот aspelozen » Чет Яну 21, 2010 11:16 pm

Човече,за пет месеца що мъдри мисли се изписаха,досега да беше навъртял поне пет хиляди километра.Докато бях на колодрума имах щастието да покарам,па макар и за по едно кръгче всички марки,които бяха закупени там.С чиста съвест ти заявявам,че поне95% от разликата между велосипедите е колоездача.Виж си целите,кото си си поставил като колоездач,погледни си джоба и карай,карай,карай.
aspelozen

Рейтинг: 1254

Мнениеот Fixt00l » Чет Яну 21, 2010 11:43 pm

Разбирам, ясно ми е, просто не искам, като се цакне, защото вечни неща няма, да няма кой да го оправи, или да струва прекалено скъпо, затова се колебая между двата монтажа, все пак са много различни един от друг, и, както гледам, не може да ъпгрейдваш от единия към другия...А през зимата не виждам какви километри бих навъртял :rofl:
Аватар
Fixt00l

Мнениеот bokicha » Пет Яну 22, 2010 7:25 pm

... написа:...после като трябва да си избере екипировка (тва каска , тва ти ръкавици , очила , яке , тениска, клинове и пр. , малееееее... ) за всяко нещо по неколко месеца .... до пенсия може да навърти няколко километра . То пък като ги купи тея неща колелото ше е станало за смазване ... айде после и смазки , пък как става ... Тц,тц,тц...

:D
Аватар
bokicha

Мнениеот Grash » Пет Яну 22, 2010 7:34 pm

Fixt00l написа:...А през зимата не виждам какви километри бих навъртял :rofl:

Аз теб изобщо не те виждам да навъртиш някакви километри и лятото. Просто се вижда от подхода и манталитета ти, че само се заблуждаваш и излишно разиграваш хората в този форум, които все пак имат добрата воля да ти дават съвети. Затова ти казах, вземи онова колело за 120 лева от обявата, защото и без това максимум след месец-два ще си остане паметник... поне няма да те е яд толкова...
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот velkov » Пет Яну 22, 2010 8:14 pm

Grash написа:
Fixt00l написа:...А през зимата не виждам какви километри бих навъртял :rofl:

Аз теб изобщо не те виждам да навъртиш някакви километри и лятото. Просто се вижда от подхода и манталитета ти, че само се заблуждаваш и излишно разиграваш хората в този форум, които все пак имат добрата воля да ти дават съвети. Затова ти казах, вземи онова колело за 120 лева от обявата, защото и без това максимум след месец-два ще си остане паметник... поне няма да те е яд толкова...

:agree:
velkov

Мнениеот stilo » Пет Яну 22, 2010 8:18 pm

аааа, баце Стефчо...нидей разколебава човеко от мерак да врътне нявга пидали на класно колило. Фикси, на туй последното жилезо сичко требе да се посмени с чаркове от нова генерация, а рамката след някой друг месец и в Перник няма да приемат. Пиши ги тея 120 на вятъра.
Аватар
stilo

Мнениеот bokicha » Пет Яну 22, 2010 8:23 pm

..абе, зИмай го, еХтра е... :agree:
..нИ ги слушай, те не разбират.. :xx(:
..на вятърааа..ама стоидваЙсеее... :bigeyes:
:wavey:
Аватар
bokicha

Мнениеот stilo » Пет Яну 22, 2010 8:42 pm

:offtopic: велков, нямаш ли нещо по-ефффтино...да не вадя моето старт-шосе от мазата...да избия конкуренцията с топ-оферта
Аватар
stilo

Мнениеот velkov » Пет Яну 22, 2010 8:47 pm

stilo написа::offtopic: велков, нямаш ли нещо по-ефффтино...да не вадя моето старт-шосе от мазата...да избия конкуренцията с топ-оферта

Ако е за идеята ще измислим нещо :wavey:
velkov

Мнениеот blitz0 » Пет Яну 22, 2010 9:56 pm

Щом и velkov вече се усети темата е за катинарче...
blitz0

Рейтинг: 1273

Мнениеот Fixt00l » Пет Яну 22, 2010 9:59 pm

Вие май базик си направихте, а? От доста време насам всичко е в жестоки преспи около нас, не сте ли видели клипа, не сте ли прочели какво съм написал? Досега колелото щеше да е поръчано отдавна...Просто зимата дава допълнително време за пресмятане-дали ще е онзи KS Racer, или онова, от Бургас, за 1055лв.В Yessbikes много се поблазних за тоя Drag Master Campa, http://yessbikes.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=281&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=53 , но 53 май ще ми дойде терсене, а за колелото какво мислите?!
Аватар
Fixt00l

Мнениеот velkov » Пет Яну 22, 2010 10:05 pm

blitz0 написа:Щом и velkov вече се усети темата е за катинарче...

Като се стопи снегът може и да има развитие по темата :D днес ми пристигнаха неща от Нико без проблем поръчани вчера :look:
velkov

Мнениеот Fixt00l » Пет Яну 22, 2010 10:10 pm

Интересно ми е как ще ми го достави куриерът, какво се заяждате сега ? " Моля, бихте ли дошли горе, на главния път, че не можем да стигнем до блоковете в тази част на квартала, пък вие после си го носете из преспите на врат..." - само си го представете...Няма да взема втора употреба колело, колебая се между тия 2-3 модела.Който ще спами и иска да ми опетни темата-не е длъжен да пише, ще докладвам всички такива постове.А от тоя ***** Нико няма да купя и 1 гайка, да умира гладен и да си вярва на приказките.
Аватар
Fixt00l

Мнениеот bokicha » Пет Яну 22, 2010 10:14 pm

Като не щеш от Нико..земи от Кико.. :xx(:
Аватар
bokicha

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене