eminem94 написа:Хора Проблем ми е ,защото вилката ми е замръзнала ... ? Та мисълта ми е ,ще имали промяна след като се разбрази ?
eminem94 написа:Хора Проблем ми е ,защото вилката ми е замръзнала ... ? Та мисълта ми е ,ще имали промяна след като се разбрази ?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Даже ще придобие и вълшебни свойства.eminem94 написа:Ясно ми е , че е замръзнала от студа,но мисълта ми беше,дали ще възвърне свойствата си....
daf4ov написа:За разлика от половината спамерчера тук той поне е излязъл да кара...
Ми не знам, вероятно защото не са се мъчели да се перчат с клипове от първите си стъпки...Alpina написа:Antares, "Ghos7 и компания" дали са почнали от 0-лата или са се родили на това ниво?
5roff написа:Аммм, някъде мога ли да видя клипове на т.нар. Ghos7?
Alpina написа:Пробвай с SBcycles
в youtube например
Antares написа:...на всяка манджа - меродия...
Antares написа:Alpina, да ми говориш ти за прекаляване е комично. Вечната опозиция, на всяка манджа - меродия, замесения във всяка тема... Айде моля ти се
Баси, що не мога да се вредя да му флясна един минус на тоз?Admin написа:@axelmax
Като те дразни темата, форума или хората в него, не си длъжен да пишеш тук.
А пък мен ме дразни уникалната неграмотност на мненията ти (съдържанието им изобщо и не мисля да го коментирам), така че считай този ми пост за последно предупреждение - оправи си правописа още от следващото мнение или ще получиш временно изгонване като начало.
Това, че си отдавнашен член на форума и че сме ти гледали сеира толкова дълго време, не означава, че ще го правим безкрайно.
veskoz написа:И червения пипер е мерудия бе. Има и дафинов лист, магданозче, босилек. Салата alla mountain
veskoz написа:25thframe написа:А може и да е bikerider.
Даа. На задна през НДК.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта