BurNiNg_IcE написа:Мога ли с верига Shimano XT, да се кара дерайльор X.7 и касета Sram (нещо си)950?
Alpina написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=66777&p=601057#p601057
Тая тема наистина ли ще съществува
А пъй viewtopic.php?f=8&t=66785 не искам да коментирам
BurNiNg_IcE написа:Oт къде от София мога да си купя гуми Tioga Factory DH 2,3/2,5 без значение какви(предпочитам по-големите) и на каква цена?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
azze написа:Проблема сигурно е от доставчика,но все пак ще питам - защо сега през 10 мин. нета ми става адскииии бавен? ...
Ozzie написа:за това сигурното 18+ и мирна главица
SeSSion написа:Откъде мога да си взема болт за дерайльора( този, който държи дерайльора за ухото), за срам X.7.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Може би правят и дънки (със същата идея).SeSSion написа:Maxxis правят гумите си по- малки с идеята, че като се отпуснат ще станат колкото трябва.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта