Admin написа:Защото някои от гумите на Maxxis на практика са по-малки, отколкото посочения на тях размер.

SeSSion написа:Maxxis правят гумите си по- малки с идеята, че като се отпуснат ще станат колкото трябва.
Ozzie написа:Admin написа:Защото някои от гумите на Maxxis на практика са по-малки, отколкото посочения на тях размер.
Всъщност гумите на MAXXIS са широки точно толкова, колкото пише на тях.

, но в момента нямам такава възможност..
, но в момента нямам такава възможност..dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...

TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"

daf4ov написа:За тези пари толкова...

lastborn написа:да не ми се появи в някои следващ клип с крос кънтри купата

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.

TeDo_BaPHa написа:Само на мен ли ми се струва, че няма втулки отзад????

даже ми причерня, но се оправих бързо! Сега ме боли много далака или нещо друго там, но тъпият ми въпрос е възможно ли е да имам някво "разкъсване" и да няма други симптоми за това
  даже ми причерня, но се оправих бързо! Сега ме боли много далака или нещо друго там, но тъпият ми въпрос е възможно ли е да имам някво "разкъсване" и да няма други симптоми за това   

Frida написа:Днес паднах лошо по гръб и си изкарах въздухадаже ми причерня, но се оправих бързо! Сега ме боли много далака или нещо друго там, но тъпият ми въпрос е възможно ли е да имам някво "разкъсване" и да няма други симптоми за това

did написа:Защо журналята са толкова неграмотни?
http://news.plovdiv24.bg/144709.html
Само на мен ли това заглавие звучи... странно

did написа:Защо журналята са толкова неграмотни?
http://news.plovdiv24.bg/144709.html
Само на мен ли това заглавие звучи... странно

Fanatico написа:Можете ли да ми отговорите : За какъв стил е предназначена и колко гума побира шината Mavic XM 317 Disc ?
Благодаря.

azze написа:Fanatico написа:Можете ли да ми отговорите : За какъв стил е предназначена и колко гума побира шината Mavic XM 317 Disc ?
Благодаря.
Описват я като "go anywhere" шина и тежи 450 грама.Аз това го разбирам като AM.
Побира гума до 2.3 .
 На АМа съм с ЕN 521.
 На АМа съм с ЕN 521.

Ozzie написа:ако не ти се занимава да ровиш в Линовса, има една програмка - TransText

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта