did написа:Alpina написа:Е50 автоматично ли си сменя часовника, че да знам дали да му настроя алармата

Понеже не ми се иска да го преместя с час напред, той също да го направи и да стана в 4

И аз имах същата чуденка за N79, ама съм му дал OFF на всичко автоматично и съм минал на ръчен режим

Като цяло зависи ( не помня точното наименувние при Nokiа ) дали опцията Automatic Operator Time е вкл. или не ( и зависи на кон оператор си, защото мисля при Mtel специално за Nokia имаше грижоци по-едно време, но отдава не съм ползвал такъв телефон и не мога да кажа със сигурност ) . Tа аз вчера вечерта изкл. Network Operator Time на Hero-то и към 22:53 бутнах ръно +1 час та да стане 23:53 ( което беше грешка, защото вместо да бутна +1 час, часовата зона, аз бутнах часа и си останах на +2GMT ) ( голямо бутане голямо нещо )и настроих алармата да ми звънне към 7. Е както личи съм станал преди 7 ( смених си сам часовата зона на форума) защото Android-a сам си беше сменил часовата зона на +3GMT ( Network Op. Time въобще не му влияе, в което се осъмних, и осъмнах ) и така ... та евентуално и Симбиозите при изкл. Operator Time би трябвало самички да се сетят, ама знам ли.