DTD написа:То няма много смисъл от протектори за тая вилка ама айде... Честито!
_SoRa_ написа:За спирачка Avid BB7, кои лосчета са най- подходящи- Avid Speed Dial 7 или Avid FR 5
veskoz написа:Shimano LX
Geronimo написа:Avid SD7 има настройка на "силата" на дърпане...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
veskoz написа:Настройките на двата типа лостчета нямат нищо общо.Geronimo написа:Avid SD7 има настройка на "силата" на дърпане...
bikerider написа:"Настройка на сила" е нещо което звучи разбираемо... но само толкова. Всъщност обърква още повече.
bikerider написа:"Настройка на сила" е нещо което звучи разбираемо... но само толкова. Всъщност обърква още повече.
_SoRa_ написа:Мани таз настройка- при мен нещо не се получаваВсе меко
_SoRa_ написа:Когато отидох да си взема байка от велосервиза, след като монтираха спирачките, помолих човека да ми обясни как да си ги настройвам сама, а той какво ми каза "Недей, сложно е, не ти трябва да знаеш![]()
![]()
".
EccentricMOTION написа:Съсместими ли са Juicy 3 с преходник на Шимано? Предна, без зн от размера на ротора.
EccentricMOTION написа:Съсместими ли са Juicy 3 с преходник на Шимано? Предна, без зн от размера на ротора.
EccentricMOTION написа:В смисъл става си като както си стават нещата?
Потребители, разглеждащи този форум: kaliopo и 348 госта