SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот 25thframe » Чет Мар 25, 2010 8:54 pm

Thracian Gold Каберне Совиньон реколта 2006 - брей па е убаво, да му се невиди.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот Fanatico » Чет Мар 25, 2010 9:04 pm

@azze,
Осъзнаваш, че мненията (и в темата му) са от днес нали ? :D
Не го знам какво прави, но май не е особено ориентиран ... :smash:
Последна промяна Fanatico на Чет Мар 25, 2010 9:11 pm, променена общо 1 път
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот SeSSion » Чет Мар 25, 2010 9:09 pm

Някой знае ли как се казва песента,която пуснаха във Fort Boyard, зелените като редиха подводния пъзел (в началото изпитанието).
SeSSion

Рейтинг: 2000

Мнениеот azze » Чет Мар 25, 2010 9:16 pm

Fanatico написа:@azze,
Осъзнаваш, че мненията (и в темата му) са от днес нали ? :D

ЪЪъъъ...не. :D Интересно.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Antares » Чет Мар 25, 2010 9:53 pm

Jack Daniel's. С лед. Нека да ми е гадно :)

Премрежвам погледа вече. И чета тази тема като "четете ли форума през мозъчно устройство". И разбира се мислех да отговоря с не.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот azze » Пет Мар 26, 2010 8:01 pm

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=503204

:(!: Тоя боклук заслужава да бъде пребит до смърт!
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Мнениеот Alpina » Пет Мар 26, 2010 8:14 pm

A собственика на кучето? Защо никой не се сеща, че и той има ОГРОМНА вина за това?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Night_Falcon » Пет Мар 26, 2010 8:17 pm

Alpina написа:A собственика на кучето? Защо никой не се сеща, че и той има ОГРОМНА вина за това?

Има ли спор кой е най-виновен тук? За мен, за да причиниш такова нещо на горкото животно ОПРЕДЕЛЕНО нещо трябва да не ти е наред.
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот Alpina » Пет Мар 26, 2010 8:34 pm

Няма спор, че този, който го е направил е психично болен, или поне трябва да бъде освидетелстван, но защо всички гледате листата, а не корена.

Ако това куче, се гледаше в двор и не скиташе безпризорно, дали щеше да му се случи това?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот DTD » Пет Мар 26, 2010 8:39 pm

Alpina написа:Няма спор, че този, който го е направил е психично болен, или поне трябва да бъде освидетелстван, но защо всички гледате листата, а не корена.

Ако това куче, се гледаше в двор и не скиташе безпризорно, дали щеше да му се случи това?

Щом е способен да го осакати така, мисля, че е способен и да влезе в двора. Ако си науми човек нещо (особено откачен) няма много неща, които могат да го спрат.
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот Night_Falcon » Пет Мар 26, 2010 8:40 pm

DTD написа:
Alpina написа:Няма спор, че този, който го е направил е психично болен, или поне трябва да бъде освидетелстван, но защо всички гледате листата, а не корена.

Щом е способен да го осакати така, мисля, че е способен и да влезе в двора. Ако си науми човек нещо (особено откачен) няма много неща, които могат да го спрат.

:agree:
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот X_NRG » Пет Мар 26, 2010 8:44 pm

Ако кучето е било затворено в двор, МОЖЕ БИ това нямаше да му се случи (както DTD каза - не е сигурно), но дори да не му се беше случило, този човек, който го е направил, нямаше да е по-добре с главата, отколкото сега след като го е извършил и вероятно щеше да си направи мизерията така или иначе на по-късен етап... Директен разстрел е нужен според мен.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот Alpina » Пет Мар 26, 2010 8:49 pm

Ама преди да разтрелят съдистите - трябва да евтанизират природозащитниците, които закрилят скитащите се кучета и котки :beer:

А пък и вие слепи ли сте? Или не виждате умиращи от глад кучета, не сте виждали поне 2-3 пъти току-що блъснато животно, как се гърчи и му тече кръв от устата, не сте виждали момента в който колата му чупи гръбнака или откъсва крайник, докато го сгъва между колелата... не сте слушали с дни някъде около блока ви умиращо куче... не сте виждали такива с 60-70% гноящя кожа от болести?
Това тяхното е по-различно ли е? М?

Хайде да не се правим на ударени покрай тази статия...

Ако нямаше бездомни животни, нямаше да има запалени или простреляни котки и кучета, ама не - нали се изкарват пари от тях и има разни хора, дето се връзват на такива статии...
:clap:

azze, докато се изкарват пари от уличните кучета - така ще е..., ама защо сега се правите на ударени - не мога да разбера :dontknow:
Последна промяна Alpina на Пет Мар 26, 2010 9:02 pm, променена общо 2 пъти
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот azze » Пет Мар 26, 2010 8:51 pm

Изобщо не искам да омаловажавам животните и не мисля,че ние сме по-важни от тях,но щом този урод е направил това на куче,значи е с някакви отклонения и като нищо може да го направи И на човек.Този човек е опасен и трябва да е или в затвор,или в някакво специално лечебно заведение.
В САЩ,примерно,за такова нещо ще го намерят и тикнат на топло за поне 2-3 години.Предполагам,че и ЕС има подобни закони,но в България нещата са различни.
Аватар
azze

Мнениеот _SoRa_ » Пет Мар 26, 2010 9:11 pm

Според мен няма значение дали е било затворено в двор или не. Не може всички животни да за на каишка, не може.
Човек трябва да има съвест, а тоя явно няма. Не го знам пиян, бавен, тъп, прост, малоумен, напушен, или какъвто ще да е малоумник, но това не го оправдава.
Ако е бил с психически отклонения, защо не е там където му е мястото??? В случая той е по- опасен за околните, а не кучето.
В един сливенски вестник имаше статия за застреляно в главата домашно куче. Така, че ... явно има много изперкали ...
Последна промяна _SoRa_ на Пет Мар 26, 2010 9:13 pm, променена общо 1 път
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Мнениеот X_NRG » Пет Мар 26, 2010 9:12 pm

Alpina, кучето не е било бездомно.
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот Alpina » Пет Мар 26, 2010 9:25 pm

ДА!!! Къде е бил стопанина му питах още в първия пост - прочете ли???

"Преди време стопанинът видял, че единият крак на кучето липсва, но решил, че животното е пострадало, докато обикаля горите наоколо"
Това как то звучи??? Като стопанисвано ли? Сигурно си е загубило и другите 3 крака докато е обикаляло в двора - просто разсеяно животно - какво да го правиш... :(!:

Извинявай, ама стопанина на това животно трябва да бъде съден!!!
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот azze » Пет Мар 26, 2010 9:30 pm

Alpina написа:Извинявай, ама стопанина на това животно трябва да бъде съден!!!

:agree: Така е.
Аватар
azze

Мнениеот X_NRG » Пет Мар 26, 2010 9:58 pm

Изобщо не съм защитавал стопанина. Пределно ясно е, че е бил безотговорен, но не той е отсякъл краката на кучето (доколкото се знае де). И аз също имам дворно куче на село и по никакъв начин не бих го пуснал по улиците, именно защото ме е страх за здравето му, така че разбирам какво искаш да кажеш, но не ми хареса това, че едва ли не изкара собственикът по-виновен от гадта, дето е причинил това на кучето. Въпросният изверг трябва да бъде хванат на първо място.
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот ico 1 » Пет Мар 26, 2010 10:53 pm

Ozzie написа:Около 1110 днес, shaady правеше неуспешни опити да подкара на задна гума стария RAM FR на Krimars в двора на 7 СОУ- Варна.
:D
Интересното е, че и аз бях в района по него време, но не съм ви видял. Плющях изсъхнали "форнети" до оградата на училището.
Аватар
ico 1

Мнениеот shaady » Пет Мар 26, 2010 10:58 pm

ico 1 написа:
Ozzie написа:Около 1110 днес, shaady правеше неуспешни опити да подкара на задна гума стария RAM FR на Krimars в двора на 7 СОУ- Варна.
:D
Интересното е, че и аз бях в района по него време, но не съм ви видял. Плющях изсъхнали "форнети" до оградата на училището.

Много хора накуп сме били там :D :D
Аз там чаках session да излезе в час по физическо, че да се видим :D
Иначе уча в икономето.
Аватар
shaady

Рейтинг: 1800

Мнениеот Ozzie » Пет Мар 26, 2010 10:59 pm

@ico1
И си пропуснал да видиш едно комби (май същото като твоето), дето с еееееййййй такива мънички букви пише "Ozzie" в левия ъгъл на задния прозорец? :D

P.S. Аз предпочитам да ги плиущя топли и влажни... :evil:
P.S.P.S. @shaady Значи тайфата дето учи в VII-ма гимназия става голяма. Да ми наглеждате чавето, да не му се случват лоши работи.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Antares » Пет Мар 26, 2010 11:05 pm

ico 1 написа:Плющях изсъхнали "форнети" до оградата на училището.
Тази зараза и във Варна ли е плъзнала...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот _SoRa_ » Пет Мар 26, 2010 11:16 pm

ти в Сливен да видиш какво е :lol:
Има и Leki с повече пълнеж :lol:
Обикновено бутер тесто с плънка. Нищо кой знае какво.
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Мнениеот ico 1 » Пет Мар 26, 2010 11:18 pm

@ Ози, то и аз бях с комбито. Същото е, ама е бензиново. Въобще не съм се оглеждал. Много бях изгладнял след двучасовото висене в НАП и форнетите бяха едиственото нещо, което ме интересуваше в момента.

@ Antares, да има ги навсякъде. Не съм им фен. Тези специално ми ги даде една непозната кака в НАП - Варна. Докато чакаме за подаване на декларации тя сподели, че си ги е купила, но не е гладна.... Млада счетоводителка, а не била гладна. Ала - бала.
Аватар
ico 1

Мнениеот Antares » Съб Мар 27, 2010 1:35 am

Абе, Ицо идно, все се каня да те питам - ти к'во си тренирал и колко? Че така като спомена, как 10-на години след прекратяването на тренировките, без загрявка риташ в главата мутроподобно създание... разпали любопитството ми :)
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот hitar_potar » Съб Мар 27, 2010 2:20 am

DTD написа:... Ако си науми човек нещо (особено откачен) няма много неща, които могат да го спрат.

има, има. както 1 наш колега беше казал - не се изисква кой знае кво. това, което може да го спре, е с размер само 7,62мм, тежи няколко грама, има аединамична форма, и излита от дуло. :agree:
данданията около стопанина на животинката е излишна - не се връзвайте напълно на статията, невинаги може в няколко реда да се опише всяка подробност. така например статията може да е в сегашния си вид, а всъщност човека да е ходил по доктори с кюпека, но да не се е разбрало при прегледите от какво точно първата лапа е пострадала, или пък описаното в статията скитане да е просто малка разходчица с цел тоалетна. лично съм ставал свидетел как журналист преиначава факти в статия. :boggled: не виждам защо стопанина трябва да бъде съден - и кучетата са животинки, и те носят душа. следователно се нуждаят от малко свобода, а не каишка всеки път, когато излизат да се разходят. в крайна сметка, какъвто и да е стопанина, където и да е било кучето, квото и да е правило - това е нямало да се случи без наличието на такъв изверг.
подобен случай като този в сливен, описан от Сора, имаше и в русе тази зима, последния сняг мисля - в градския парк, на 25 метра от едно от основните училища в града, в което учат доста хлапета 1, 2, 3, 4 и т.н. класове, едно улично кученце беше проснато и убито... със стрела в главата. :(!: :bigeyes: :eek3: :boggled: имаше си и патрулка, ченгета, които разпитваха очевидци дали са видели нещо или някой подозрителен. грам не ги бъркаше кучето има ли стопанин или не... просто защото се притесняват, че който и да е направил това, следващия път поредното куче може да му се стори безинтересно... следващия път може да реши да изчака удрянето на училищния звънец... тогава кво прайм, а? :banghead:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот SeSSion » Съб Мар 27, 2010 9:10 am

Снощи за кучето казаха по новините, че световната организация за защита на животните (или нещо такова) щяла да му направи протези и да може да ходи отново.
SeSSion

Мнениеот Alpina » Съб Мар 27, 2010 9:30 am

hitar_potar написа:подобен случай като този в сливен, описан от Сора, имаше и в русе тази зима, последния сняг мисля - в градския парк, на 25 метра от едно от основните училища в града, в което учат доста хлапета 1, 2, 3, 4 и т.н. класове, едно улично кученце беше проснато и убито... със стрела в главата. :(!: :bigeyes: :eek3: :boggled: имаше си и патрулка, ченгета, които разпитваха очевидци дали са видели нещо или някой подозрителен. грам не ги бъркаше кучето има ли стопанин или не... просто защото се притесняват, че който и да е направил това, следващия път поредното куче може да му се стори безинтересно... следващия път може да реши да изчака удрянето на училищния звънец... тогава кво прайм, а? :banghead:

А представи си, че смъртта на това куче е пряко свързана с училището и децата!

Трябва да измина само 300 метра, за да влезна в училищен двор, в който има една глутница, която не рядко напада деца и преминаващи от там хора. Няколко пъти я "почистваха" оставяйки "само 3-те кротки", които точно за 6 месеца, избълваха нови 6 зверчета...
Казвал съм го още преди 2 години - 2 пъти сме спасявали деца, като сме насъсквали нашите кучета по тия, за да ги оставят... Дали ако не бяхме просто минувачи, ами родителите на дете, което реве, а 5 помиара се спускат по него, не би ги ликвидирал още вечерта???
Ще го кажа тук - ако имах възможност, бих ги изтребил, без капка милост, а труповете щях да ги оставя за назидание на бабичките, които всеки ден ги хранят, както и на "собственика им" който има разграден двор в това училище и когато ги подгоня се крият в него...
Та хайде да си мислим, че този, който е прострелял кучето със стрела, ще стреля по деца, може би иска да ги спаси, а не да мисли да стреля и по тях!!!

Който не вярва - да заповяда в столичното 153-то с детето си, аз ще посоча на кое място да си играе (просто е едно от игрищата) и да наблюдаваме от страни :beer:
Не знам дали ще му издържат нервите, а това е училище!!!
Отделно ми е много интересно, кой родител, искащ да ползва игрищата на училището, би си оставил децата, при вида на окапалата козина и течащата гной от тях...
Една мила родна картинка, която я има почти навсякъде, но не - този който иска да реши проблема, след като всички си затварят очите е виновен изрод!

Осакатилия кучето е такъв, но как веднага клсифицирхте и убиеца на това със стрелта :dontknow:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот edinmilion » Съб Мар 27, 2010 5:31 pm

от темата фотошоп творения:

Grash написа:Изображение

:roll2:

То кой тук го гледа, все пак този март месец е колоездачен за евроспорт :D
edinmilion