_SoRa_ написа:това, че тениската е черна, предполага ли, че ще ми е по- горещо отколкото ако е бяла или друг светъл цвят
Естествено! Да тръгнеш да караш под палещото слънце с тениска с минимална отражателна способност, трябва да си голям гринхорн

_SoRa_ написа:това, че тениската е черна, предполага ли, че ще ми е по- горещо отколкото ако е бяла или друг светъл цвят
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
hitar_potter написа:По-добре ѝ намери по-твърда пружина. Preload-а няма да помогне много
Geronimo написа:Как се разглабят венците на резба като този :
http://cgi.ebay.co.uk/6-Speed-Screw-Shi ... 0390253119
Да поясна, че венеца е свален от главината. Понеже има проблем със "зацепването" (вътри се свободно напред и назад)искам да го отворя и почиста (надявам се това да реши проблема).
hitar_potar написа:не знам дали въпроса ми е за тук...
_SoRa_ написа:...Все по- рядко ползвам 32, но все пак я ползвам![]()
codename47 написа:_SoRa_ написа:...Все по- рядко ползвам 32, но все пак я ползвам![]()
какво значи това: караш на най - малката и на най-голямата плоча и не ползваш средната ли?? Ако пък си имала предвид че не ползваш 3-тата нали преди казваше че ти трябва страшно много и никога не би сложила башринг??
_SoRa_ написа:Все по-рядко ползвам 32, но все пак я ползвам
PRobably написа:...утре ще разглабям моя Домейн и ще ти направя снимки.
Fanatico написа:Има ли и 302 U-Turn, и 318 U-Turn ? И ако има, каква е разликата между тях ?
botroid написа:Fanatico написа:Има ли и 302 U-Turn, и 318 U-Turn ? И ако има, каква е разликата между тях ?
Според сайта на СРАМ има, за разликите виж там.
Night_Falcon написа:Как се махат накладки на Juicy 7? Махнах каплата, сега ги ръчкам на всички страни, ама не излизат гадовете
• 50mm Rise
• 710mm Wide
• 8° Back Sweep, 5.5° Up Sweep
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 347 госта