BurNiNg_IcE написа:A aко и аз го преинсталирам всичко ли oт hard-a ще изчезне?
msniki написа:С работно облекло за практиката.
Обаче гашеризони и такива глупости не ми харасваха така че цял комплект Galsberg(горнище и долнище).
http://media.snimka.bg/5893/018041708.jpg
![]()
BurNiNg_IcE написа:Предавам се!![]()
Пробвах сигурно 6-7 драйвъра от различни сайтове вкл. на Foxconn и не тръгва.![]()
Четох в интернет, хората тоя проблем го оправят чрез преинсталиране на нов Windows...![]()
A aко и аз го преинсталирам всичко ли oт hard-a ще изчезне?
П.П. Най-вероятно ще се ходи на сервиз.![]()
@Antares - мерси много за помощта.![]()
DenisMutlu написа:Ако имаш хабер от преинсталации на Win влез в замунда и теглиш http://zamunda.net/details.php?id=201741&hit=1 и инсталираш. Има вградени драйвери за всичко, аз без да слагам нито един драйвер ми тръгна всичко от звука през видеото до лан картата, а обикновенно ми се налага да слагам всичко поотделно
Ако и това не може да ти помогне, вече си за сервиз
BurNiNg_IcE написа:...а за XP има ли начин да го преинсталирам през флашка?
Ozzie написа:@ico1![]()
![]()
Antares написа:Ицо, евала, че си върна стария аватар! Култов!
Criten написа:черен
Я кажи сега, ти отрази ли я тая мацка?DenisMutlu написа:Имам един потник с същата щампаМиналата година една мацка в фитнеса дори ме пита какво означава надписа...
ico 1 написа: Я кажи сега, ти отрази ли я тая мацка?
X_NRG написа:АХАХАЬЬАХЬХЬХЬА не издържам - в темата за Сопот вече има 10тина шарана, които сериозно са се вързали на това с нощните карания.![]()
![]()
DenisMutlu написа:Тя ходи на фитнес с един едър рогат добитък
Статистика за най-активни потребители днес: Google [Bot], MSN [Bot], Antares [Bot], Yahoo [Bot]
Карам главно ДХ и в Южния
от ivo94dh » Сря Апр 07, 2010 8:47 pm
А може ли на ОЗИЕ да му счупа главата
Намира се в София, работя с еконт за сметка на купувача.
За повече информация skype: ivo_stamenkov_94 и мобилен: 0877585510, търсете Иво.
zafirovp написа:...два Scott-a, единия от който High Octane и един Big Hit...
Лифта написа:Scott Big Hit ? Еми ок ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта