Експеримент

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Експеримент

Мнениеот kkch » Съб Апр 24, 2010 12:41 pm

Здравейте!
Искам да попитам за един бюджетен експеримент за сингъл спийд.Та въпроса ми е мога ли да сложа венче от тия бмх-чета детските (не с пластмасовите капли) на главина за мтб на резба.Дали резбата на венчето ще стигне и дали въобще се развиват драйвърите на тези главини.Ако можете препоръчайте някаква идея,която да е свързана със сингъл спийд на главина с резба.Да подчертая,че искам да се елиминира касетата с много зъбчатки.Благодаря предварително. :beer:
boooom
Аватар
kkch

Рейтинг: 1180

Re: Експеримент

Мнениеот Schizophrenia » Нед Апр 25, 2010 10:48 am

Ами ще стане така със венче на резба,на каквато и да е главина на резба.Само да ти издържи кога.Само да знаеш,че няма да стане от тези венци дето са от целите касети,а можеш също да сложиш отзад и фрийуийл. :beer:
Аватар
Schizophrenia

Рейтинг: 1181

Мнениеот kkch » Нед Апр 25, 2010 2:57 pm

Ясно ми е,че няма да стане така с венците.Благодаря за отговора.
boooom
Аватар
kkch

Рейтинг: 1180

Мнениеот Schizophrenia » Пон Апр 26, 2010 1:39 pm

Не,то ще стане ама не е оферта това.Най-добрия вариант за сингъл спийд според мен е главина с венче за сингъл или като на триалските колелета-със freewheel отпред и ког отзад.
Аватар
Schizophrenia

Рейтинг: 1181

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X