Препоръчват се каска, светли очила и средна мощност на двигателите

lupi написа:оооооо това е за менннннннн идвам с теб бай Вас само да слезя от балкана.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Nikki написа::D привет! има ли някой ,който ще е в Г-во в Неделя? да покараме?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Идеално 15,30.Къде да се чакаме и да покараме.Предложете само къде да отидем.
psixopat написа:Ходил съм пеш там.Доста е хард пътеката на места, но не е непроходима.До самият водопад не се ходи, пътеката свършва на една полянка и от там се открива прекрасна гледка към водопада.Ако ходите там, задължително си намерете бинокъл, за да гледате водопата през него.И не тръгва баш от Априлци пътеката.Тръгва от един паркинг, доколкото си спомням.Ако ви интересува нещо, питайте...![]()
P.S Успех с карането, но аз ще пропусна, че нещо не ми се бие път до там за 32 километра каране, а и има доста бутане, така че...
sensation_blue написа:.... а и понеже е санитарна зона, не знам изобщо дали е позволено къмпингуването
sensation_blue написа:точно преди 2 седмици ходих там за 1ви път но с кола и пеш... на разходка - като отидохме в 3часа бяхме на паркинга и от там пеш. В 8 вечерта се бяхме върнали. Не знам какви 32 км те гонят но не мога да ги мина за 5 часа пеши то с почивките. Мисля че е максимум 8км в едната посока - т.е. общо 16. И е нищо работа с колело - не е изобщо хард супер е даже първите 5-6 км са си път (черен и трошляк) и после е пътечка с мостчета (много приятна и игрива). Красиво е и точно си мислех колко ще е яко с колело но трябва да се внимава има много туристи, както и такива "туристи" с джипове по пътя... поне водата в реката става за пиене
![]()
И да, пътеката стига до 1 място с изглед и там свършва. Пълно е с народ там по-принцип ... добре че беше късно и нямаше много и се насладихме на гледката спокойно и тъкмо като си тръгвагме видях десетина човека на които не видях алпинистка екипировка, които дойдоха от към водопада, но не видях пътека, а просто камъни по които подскачаха и честно казано до самото пръскало надали ще е много лесно достъпно. Екипировка за катерене трябва ако ще се качваш нагоре по скалата, но това е прекалено брутално според мен за някой с колело
А по самата екопътека още по пътя имаше и едно разклонение към нещо си Турски рът или подобно и пишеше че било 9 часа пеш ако се не лъжа и се стигало до място с невероятен изглед, но затова по добре потърсете в нета. Успех.
Ако има нещо питайте.
А и да - идеално е за палатки покрай реката (а пътя е все покрай нея), но това че може да се стигне с кола от една страна е улеснение, но мисълта, че покрай теб ще минават постоянно хора, е малко проблем, а и понеже е санитарна зона, не знам изобщо дали е позволено къмпингуването
lupi написа:Васка ток на Бъзлуджя сега вали и е голяма мъгла ,но е приятно студено
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта